JUNIJ 2021 – Vaš Angel meseca

JUNIJ 2021 – Vaš Angel meseca

Angel 1:

Angel Brigita bo z vami v mesecu Juniju! Priporoča vam previdnost v nastali situaciji. Preden nadaljujete, poglejte globlje v situacijo. Ta situacija, takšna kot je, za vas ni prava. Nekaj pomembnih informacij je prikritih, zato boste morali kopati malo globlje in več spraševati, da si priborite dodatne informacije, na osnovi katerih se boste odločali o nadaljevanju. Ne skrbite, dejstvo je, da ta situacija ni edina možnost za vas. Ni res, obstaja nekaj boljšega, toda najprej se morate osvoboditi iz nastalega položaja. Seveda je potreben pogum in zaupanje, da krenete stran od situacije, v katero ste že toliko vložili. Zaslužite si situacije, ki so v skladu z ljubeznijo in ne smete se zadovoljiti z ničemer manjšim.

Angel 2:

Vaše Angelsko sporočilo za mesec Junij glasi BODITE TO, KAR STE! Trenuten položaj od vas zahteva, da ste resnično vi, kar je tudi temelj vaše osebne moči. Najbolj močni in učinkoviti ste takrat, ko ste naravni in pristni s seboj in z drugimi. Če se pretvarjate, da čutite, delujete ali ste drugačni, izgubite prisotnost svojih občutkov, ki so vir pomembnega vodstva. Ne skrbite, kaj si drugi mislijo o vas. S tem, da ste vi resnično vi, dajete drugim možnost, da vas sprejmejo takšne kot ste. Zaupajte svojim občutkom. Namesto da posnemate druge in da jim želite ugajati, sledite svojemu notranjemu vodstvu.

Angel 3:

Nadangel Gabriel je z vami! Vaš Angel varuh meseca Junija je sam Nadangel Gabriel. Pomagal vam bo pri soočanju z negotovostjo, ki vas lahko obišče ta mesec. Nadangel Gabriel pomaga tistim, katerih življenjsko poslanstvo je v komunikaciji in pri vas bo ta mesec komunikacija precej izražena. Za vas bo odprl vrata priložnosti, skozi katera boste vstopili. Pomagal vam bo zaupati naravnim sposobnostim in jih izpiliti. A v zameno želi vaše sodelovanje. Predajte mu skrbi v zvezi s strahovi, negotovostjo in zadregami. Popolnoma bo z vami. Vaša komunikacija v ključnih trenutkih bo odločilna, v vaš prid. Pri tem vas bo vodil Nadangel Gabriel.

Angel 4:

Vaše Angelsko sporočilo za mesec Junij glasi SPUSTITE! Ko boste opustili potrebo po nadzoru, bo vaša sproščena energija vodila k hitri uresničitvi vaših želja. Vesolje razume vaše želje in potrebe in vam jih želi uresničiti. K uslišanju vaših prošenj lahko pripomorete tako, da se ne trudite več nadzorovati vseh malenkosti ali se obremenjevati z izidom situacije. Bolj ko se lahko sprostite in zaupate, hitreje se bo vse razpletlo na pozitiven način. Načrti, ki jih ima Vesolje z vami, presegajo vaše, zato je najbolje, da se zanesete na božansko modrost in ji dovolite, da deluje na popoln način. Ne skrbite, saj se bo vse izšlo tako, da bo najboljše. Zaupajte. Namesto, da vedno znova analizirate situacijo, poslušajte svoje srce!

Za vas z ljubeznijo,

 

Deli na: