Medijski prenos sporočila – mama predaja sporočilo hčeri

Medijski prenos sporočila – mama predaja sporočilo hčeri

Kratek povzetek medijstva – predaja sporočila mame/žene hčerama in možu:

Prišla je oseba, srednje rasti (bolj nižje, kot višje), ki mi je povedala, da je bila v življenju precej utrujena in izmučena. Ni ji bilo vedno z rožicami postlano, a je s svojo ljubečo družino preživela čudovito obdobje na zemlji, kljub temu, da včasih ni bilo lahko.

Pokazala mi je močno, tiščečo bolečino v predelu prsnega koša, trebušne votline, predvsem poudarkom na notranjih trebušnih organih. To je znak, da se je na zemeljskem svetu, predvsem v zadnjem obdobju pred odhodom, srečevala in borila s temi bolečinami.

Povedala je, da ve, da niste želeli, da odide v tistem trenutku, a njena duša je dočakala svoj trenutek, bila je povsem pripravljena na odhod in morala je oditi. Njeno poslanstvo na zemeljskem svetu se je zaključilo in poslovila se je.

Njen obraz je bil na začetku seanse precej tog, žalosten in deloval je utrujen. Povedala mi je, da ji ni vseeno, ko vas vidi, kako ste žalostni, kako žalujete in se ne morete sprijazniti z njenim odhodom. Dragi moji, mama vam sporoča, da je prešla v svoje brezčasno kraljestvo, da počasi išče svoj mir in da je lepo onkraj mavrice. Svojega popolnega miru še ni našla, saj se veliko vrača nazaj, vrača se k vam, ko vidi, da ne morete naprej, da vas žalost duši, vam želi pomagati prebroditi te trenutke in vas usmeriti naprej v življenju. Ko sva se dogovorili, da vas bom v njenem imenu prosila, da jo zavestno spustite, si je nadela nasmešek. Prav prijeten, topel nasmešek olajšanja.

Tudi svetloba, ki jo je obdajala na začetku seanse je bila bledo siva, ni bilo tiste žareče, svetle odrešilne svetlobe. Tudi to je znak vaše žalosti, ki tudi njej, kot dušici, težko pade. A pomenili sva se, da sedaj, ko boste dobili njena ljubeča sporočila, boste lažje sprejeli njen odhod, jo zavestno pospremili v njeno novo domovanje in s tem se je nemudoma odela v svetlo modro barvo, obsijano z zlato belimi žarki, kar pomeni in daje jasno sporočilo vam – našla bom svoj mir sedaj!

Povedala mi je, da je bila ne glede na vse srečna v svojem življenju. Neizmerno je hvaležna za vso ljubezen, ki ste ji jo dajali. Resnično se je počutila ljubljeno. Večkrat je poudarila, da vam povem, da je tudi njena ljubezen do vas nespremenjena, tako kot vaša do nje. Čuti in ve, da jo imate neizmerno radi, prav tako tudi vas. Želi le, da nehate žalovati za njo in da ji prisluhnete, saj je ves čas z vami.

Popraskala, uščipnila me je za levi podplat? A ima kdo od vas težave z nogami? Utrujene noge, morda revmatično obolenje, težave s sklepi, kostmi? Lahko pa tudi sporoča, da so njene bolečine v utrujenih nogah povsem minile. Noge so spočite, lahkotne. Prav tako je to sporočilo, da v kolikor se kdo od vas srečuje s težavami z nogami, da se bo situacija postopoma umirila, da bodo bolečine minile.

Kdo od vas je močno občutljiv na levem stopalu – žgečkljivost ali kaj podobnega? Tistemu sporoča, da nenadno žgečkanje na levem stopalu povzroča ona. S tem vam da vedeti, da je v tistem trenutku z vami in vas želi nasmejati. Tudi občutek, ko vas nenadoma zasrbi prav levi podplat – vedite, to je ona. Prav namenoma rada požgečka po levem podplatu.

Oboževala je smeh v zemeljskem življenju. Iskreno rada se je smehljala in bila vesela. Tudi ko ji je bilo težko, se je znala nasmehniti in si reči, ”ah biče bolje”, zamahnila z roko in takoj ji je bilo lažje. Smeh jo je razbremenjeval. Večkrat se je znala nasmehniti tudi sama sebi, iz srca. Smeh jo je resnično razbremenjeval, želela si ga je čim več. Tudi sedaj se rada smeje, tako prefinjeno in prisrčno.

Oboževala je rože, pisane, dišeče. Še vedno jih obožuje. Obdana je z rožicami vseh barv. Želi da veste, da se rož vedno razveseli. Pravi, ni važno kakšne so, samo da so pisane in dišeče.

Dve mali punčki je pokazala, dve prisrčni deklici, nad njima bdi ves čas, ju čuva in usmerja. Lahko gre za vnukici, v kolikor jih je imela, lahko pa gre za njuni hčeri, vas in sestro, ki vaju še zmeraj gleda skozi oči mame kot majhni punčki. Popolna zaščita iz njene strani je usmerjena nanju. Eno punčko mi pokaže objokano, ujeto v kot, prestrašeno – sporočilo glasi, ne jokaj, naj te ne bo strah. Vse bo dobro.  

Mama mi je pokazala na štedilnik, kar da vedeti, da je v življenju zmeraj rada in odlično kuhala, skrbela za svojo družino, z veseljem postregla svoje okusno pripravljene jedi. Pokazala je na štedilnik in prav zažugala s prstom – recite jim naj kuhajo, naj kuhajo domačo in zdravo hrano, naj jedo kuhano in ne hitro pripravljeno in suho hrano. Kuhano je mišljeno prav nekaj na žlico, nekaj domačega, kuhanega. Skrbi jo, da premalo zdravo jeste in ne skrbite dovolj za svoje telo. Prav izpostavila je meso govedi – to ima lahko poseben simbol, lahko je to meso, ki ga je rada pripravljala ona, ali ga je rada jedla ali ste ga vi imeli radi, a ga je sedaj zelo malo na jedilniku pri vas. Kuhajte, kuhajte pravi. 

V času njenega odhoda je nekdo od vas položil glavo na njeno rame, se prav nežno privil k njej. Bila je povsem nemočna, a tega se je zavedala, močno se je zavedala in veliko ji je pomenilo to. Čutila je umirjenost ob tem dotiku, olajšanje.  

Ženski osebi, ki ima zmedene misli, ki je zelo obremenjena, se veliko sekira, ki ne ve kako se naj odloči sporoča, da je dovolj. Naj se umiri, prisluhne svojemu srcu, intuiciji in sprejme odločitev. S takšnim načinom, s takšno obremenitvijo ne bo prišla nikamor. Ne si dovolit ”zajebancije” pravi in roke postavi v boke in odkimava z glavo.  

Zvečer, ko se odpravite spat se nekdo nenehno trudi zapirati vrata od sobe. Nekdo od vas je to, pokaže bolj moško silhueto – verjetno je oče. Mama pravi, pusti vrata odprta, ne jih zapirat, ni potrebe. Skozi ta vrata te opazujem, bdim nad teboj. Pusti jih odprta ali vsaj priprta. Naj te ne bo strah in naj ti nebo nelagodno. 

Nekdo od vas je veliko pri oknu, gleda skozi okno, zamišljen. Izgleda, kot bi bil ujet. Zelo malo hodi ven, na zrak in v naravo. Sporočilo mame glasi, spusti strah, bolečino in osamljenost. Zadihaj globoko, s polnimi pljuči. Pojdi ven, doživi svet, naužij se zraka. Nisi ujet-a, življenje je tvoje.

Sporoča vam, da je njena duša izbrala svoj čas, da je odšla pomirjena, da je tako moralo biti in vas prosi, da to sprejmite in si nehajte očitati kakršne koli krivde, ker ne bi mogli ničesar spremeniti. V življenju ste ji dali veliko lepih trenutkov, odšla je izpopolnjena. Ponosna je na vse vas, neizmerno vas ima rada. Ne skrbite zanjo, dobro je pravi. Le zelo težko vas vidi žalostne, takrat jo stisne v želodcu. Želi si, da bi živeli srečno in se je spominjali v vsem lepem. Ves čas je z vami, to lahko čutite. Bodite pozorni na detajle rdeče barve. Nekomu bo ali je v zadnjem času rdeča barva močno pri srcu. To je mamino vodstvo. Vedno več rdečega vam bo padalo v oči, vedno več rdečega boste opazili in vam bo všeč. To je njena usmeritev in potrditev, da vas vodi. Rdeča je močna barva, zaščitna barva. To je njen način zaščite vam. Nekdo od vas jo bo začutil skozi drobovje, lahko gre za glasno oglašanje črevesja, kar iz čistega mira lahko zaslišite čudne zvoke v črevesju, drobovju. To so njena jasna sporočila, da mislite in razmišljate prav, na tak način vam bo potrdila, da vas čuti, da je prisotna.

Večkrat, ko je vse mirno, predvsem zvečer lahko zaslišite kakšen ropot – to je mami, ki povzroči majhen hrup, zato, da vas predrami iz zamišljenosti in da jo slišite. Da se ozrete, da jo začutite. Ne se ustrašiti takšnih nenadnih hrupov, to so sporočila prisotnosti in ljubezni.  

Cigareti – dodatno področje, ki je pri vas zaskrbljujoče. Prosi vas, da vsaj malo zmanjšajte. To ni zdravo draga moja. Kašljaš. Poskusite razpoloviti dnevno dozo.

Na koncu je iztegnila roke predse, mi pokazala, kako prijema obe dlani, naročila, da vama s sestro rečem, da se primita za dlani, stisnita močno, kot bi sklenili krog in si recita, da sta skupaj močni. Sporoča vama, da vaju ima rada, da ve, da sta močni, da je ves čas z vama in da bo sedaj, ko je to povedala resnično poskušala najti svoj popolni mir v svojem novem kraljestvu. Ne obupajta v življenju, ko vama bo najtežje, vama bo pokazala pravo smer. Večkrat si stisnita dlani druga drugi, tako sklenjene v krog. Zvečer, ko ležeta v posteljo, bodita pozorni na nežno sapico po desni strani svojega obraza, to je mamin lahko noč za vaju.

Tako se je poslovila, nasmejana, sivo svetlobo je zamenjala za čudovito modrino, nebeško modro barvo, se odela vanjo in odšla zadovoljna.

 Hvaležna za čudovito izkušnjo.

Za vas z ljubeznijo,

 

 

Deli na: