Medijstvo

Zakaj in čemu smo na tem svetu? Kam gremo po smrti?

KAJ JE MEDIJSTVO?

Je pogovor z onostranstvom, pogovor z dušami umrlih, kjer medij s pomočjo intuicije, znanja in sposobnosti ter duhovnega vodstva poveže duhovni svet z zemeljsko dimenzijo. Medij prek svojih občutkov, videnj in intuitivnih sposobnosti sprejema energijo duše in njena ljubeča sporočila, ki jih nato prenese osebi, ki želi prejeti sporočilo svoje ljubljene osebe, ki je zapustila zemeljski svet.

MEDIJ

Medij je človek, ki je dovzeten za višje frekvence in dimenzije, kjer vibrirajo duše in to je razlog, da je sposoben čutiti, slišati misli, glasove in tudi videti duhovne vtise onostranstva. Medij je prenašalec sporočil iz onostranstva v našo zemeljsko dimenzijo.

V času trajanja medijstva prejme žalujoči slušatelj popolnoma drugo dimenzijo, neko širšo predstavo našega obstoja. Duša in ljubezen sta večni in to je tisto, kar vam želijo preminuli potrditi. Tisti trenutek, ko medij prenese žalujočemu sporočilo njegovega najdražjega, se mu življenje spremeni za vedno. V žalujočem se naseli občutek miru saj se zave, da so njegovi najdražji še vedno z njim ter da ga bodo, ko bo napočil čas, pričakali na “drugi strani.” Vezi ljubezni se nikdar ne pretrgajo, živijo večno, tudi v onostranstvu.

Namen medija je, da ponudi pomoč tistim, ki si te pomoči želijo in so do nje odprti. Medij prenaša tista sporočila, ki so za naše življenje pomembna in nam nudijo oporo skozi življenje. V kolikor nam medij ne more podati odgovora v smislu »Povej ime pokojnikove mame«, očitno to za dušo in vas ni ključno, saj vendar oba odgovor na to vprašanje že poznata.

KDAJ JE PRIMEREN ČAS ZA MEDIJSTVO?

Pogovor s preminulimi svetujemo 6 mesecev po odhodu duše, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje. Prav tako močna žalost žalujočih preprečuje komunikacijo z onostranstvom.

Za več informacij o prenosu dušnih sporočil pišite na elektronski naslov:

napoved@tomaangel.si

Objem!