Namigi tedna od 10.5.2021 do 16.5.2021

Namigi tedna od 10.5.2021 do 16.5.2021

Namig 1:

Tisto, kar že dalj časa iščete, želite ali pogrešate, si tudi zaslužite. In prihaja čas dragi moji, ko vam Angeli namenjajo vso podporo in aktivirajo premike na področju vaših želja. Na vas je le, da jasno zastavite svoja pričakovanja na vseh področjih, brez dvomov. S tem aktivirate Angelsko vodstvo in premiki do skrajne čarobnosti se bodo začeli postopoma. Razprite roke za sprejemanje. Dogajali se bodo poslovni premiki, spremembe in izboljšave. Čustvena razmerja se aktivirajo v vse smeri, tisto, kar se mora zaključiti, se zaključi brez težav, tam, kjer se čaka aktivacija, se le ta zgodi proti koncu tedna. Imate jasne cilje? Razprite roke, prisluhnite intuiciji in naredite naslednji korak.

Namig 2:

Pustite svojo preteklost za seboj, vas prosijo Angeli. Breme vaše preteklosti, ki vas nenehno vrača nazaj in blokira vaš korak naprej, vas je že močno utrudilo. Dragi moji, resnično je čas, da to breme odložite. Za prihodnost iz preteklosti ohranite le lekcije in ljubezen, vse ostalo pustite v preteklosti. Ničesar drugega iz preteklosti ne potrebujete v prihodnosti. Zavedate se, da ves čas ponavljate stare napake. To je zaradi nedokončanih čustvenih razmerij, zaradi neiskrenih in bolečih čustvenih izkušenj. Pozabite, odpustite in sprejmite to kot lekcijo, ki ste jo morali predelati v tem življenju. Sedaj prihaja čas opuščanja in odpuščanja za vas. Angeli vam stojijo ob strani prav na tem področju. Odpustite in pustite v preteklosti. Pogumno stopite v prihodnost. Čas je, da končno začutite čustveno harmonijo.

Namig 3:

Dragi moji! Radost in veselje sta najvišja in najmočnejša energija, čustvo od vseh. Je čarobni občutek, da je vse mogoče. Veselje je čarobno darilo, ki ga boste v prihodnje začutili močno, tako, kot si zaslužite. To Angelsko vodstvo sprejmite kot opomnik, da vaša moč izvira iz občutka veselja in radosti. Takrat, ko ste veseli imate čarobno moč in podporo Angelov. Imate neverjetno moč. Ta teden bo ta moč še dodatno okrepljena zaradi direktne prisotnosti vaših varuhov. Izkoristite to magično podporo. Vprašajte Angele za vsa pojasnila, vodstvo in usmeritve. Precej direktni in ”glasni” bodo z usmerjanjem. Ne boste mogli preslišati ali prevideti njihovih sporočil.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: