Namigi tedna od 19.4.2021 do 25.4.2021

Namigi tedna od 19.4.2021 do 25.4.2021

Namig 1:

Angel optimizma je ta teden z vami in vam sporoča kratko in jasno sporočilo: Pojdite naprej, sezite po zvezdah! Imate vse razloge, da se počutite srečni in polni pričakovanj! Verjemite v svoje sanje, na svojo prihodnost glejte z optimizmom, navdušenjem in samozavestjo. Za vami so težki časi, a kmalu se boste soočili s svetlejšo prihodnostjo.
Pripravite si dolgoročne načrte. Zdaj je čas, da naredite korak naprej k realizaciji svojih sanj. Zamislite in planirajte svoje življenje takšno, kot si želite. Pričakovanja, ki jih ustvarjate zase bodo padla na rodovitna tla. Zaupajte in sledite svoji intuiciji. Ponovno boste občutili smisel življenja in povrnili vero v ljubezen in srečo. Pred vami je nov, uspešen začetek.

Namig 2:

Ne izmikajte se. Postavite se za tisto, kar verjamete, da je prav. Najprej, pridite si na jasno, kaj hočete? Če boste nejasni, bo zmedenost zmanjšala vašo moč in trdnost. Kot svetloba sveče v temi bodite zelo razločni in nedvoumni, kaj je za vas sprejemljivo v tej situaciji. Pomislite, kako zelo bi se izboljšalo vaše videnje sebe, če bi se postavili zase in spregovorili o svojih potrebah in resnici. Sedaj je čas, da se dotaknete svoje moči, kajti njen žar in gorečnost bosta vnela vašo strast, ta pa vas bo gnala naprej na brezštevilne načine. Navkljub strahovom se lahko postavite za svoje ideale in resnico. Bodite odločni in se še ta teden opredelite. Ne skrbite, kaj si mislijo drugi. Odločno nastopite in vztrajajte pri svojem mnenju.

Namig 3:

Čas je, da v skladu s sporočilom svojega Angela pregledate svoje načrte in pogledate na trenutno situacijo iz druge perspektive. Vprašajte se ali je možno, da bi drugačen pristop k situaciji deloval bolje? Čeprav se vam zdi, da so dogodki zastali, da se je vse ustavilo, verjemite, je to le začasno. Izkoristite ta dodatni čas, ki ga imate, da premislite o svojih nadaljnjih strategijah. Potrebno bo stopiti izven običajnega kroga in sprejeti nova prepričanja ali stališča. Čakajo vas nepričakovane življenjske spremembe. Izražena je tudi potreba po potrpljenju, ozavestite jo. Prevetrite čustvene in poslovne načrte, povsod se kažejo odprte poti za spremembe.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: