Namigi tedna od 3.5.2021 – 9.5.2021

Namigi tedna od 3.5.2021 – 9.5.2021

Namig 1:

Znašli se boste v nezavidljivi situaciji. Trenutno si najbolj želite, da se razkrije določena skrivnost, skrivnost, ki se skriva globoko v vas že dalj časa. Usmerite se vase, poglejte v globino in prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Čeprav se boste srečali z očitnimi znaki, da vam ne gre vse od rok, kot želite, ne obupajte. Odgovornost za pomembne odločitve prevzemate povsem sami, zato je pomembno, da temeljito pretehtate vse opcije in se vprašate, kaj vam katera vrsta odločitve prinaša. Po tehtnem premisleku zaupajte svoji intuiciji in četudi se boste morali ”boleče odločiti”, se nečemu odreči, da boste lahko šli naprej, vzemite to kot pozitivno izkušnjo za svojo boljšo prihodnost. Zaupajte in verjemite, da se kolo sreče nenehno obrača in čeprav je trenutno morda proti vam, se bo sčasoma obrnilo v vašo smer in vam prineslo srečo. Malce energetsko naporen teden, a vi ste dovolj močni, da se soočite z vsemi dejstvi. Objem.

Namig 2:

Čutili boste padec življenjske energije, kar je posledica preobremenjenosti. Vsega, kar ste začeli naenkrat, ni enostavno dokončati, še posebej ne takoj. Prav tako sedaj ni čas za nove obveznosti ali podvige. Angeli vas pozivajo k umirjanju, k relaksaciji. Popustite malo napetosti, umirite se in si prisluhnite, predvsem prisluhnite svojemu telesu, kaj vam sporoča. Poskusite ta teden nameniti več pozornosti čustveni plati, kot poslovni. Prisluhnite svojim občutkom in jim sledite. Zdi se, da vse lepo hiti mimo vas, vi pa ste zataknjeni v svojem majhnem krogu ujetosti in ne opazite ničesar. Ustavite se, poglejte okrog sebe in predvsem prisluhnite si!

Namig 3:

Počutite se nezadovoljni ali nelagodni in čutite potrebo po spremembi svojega življenja, po novi smeri, morda celo pustolovščini. Morda ne veste, kam želite, veste pa, da ne želite ostati tukaj, kjer ste. Čas je za optimizem in pomembne odločitve. Pozorno, nepričakovani vplivi bi lahko močno vplivali na vaše odločanje. Vprašajte se, ali je tisto, kar si želite, res prava stvar za vas? Tudi na čustvenem področju si želite sprememb, novosti. Kmalu vam bo na voljo nova ljubezen ali celo ponovna oživitev preteklega razmerja. Vse je mogoče, a rezultat je odvisen od vas, odvisen je le od tega, koliko močno in kaj si želite. V zadnjem času ste v dokaj napeti življenjski situaciji in bojite se, da vam vaš svet propada. Doživljate nenadne spremembe, v katerih se ne znajdete najbolje. Morda ste podzavestno želeli rešitev določenega problema in niste povsem pričakovali, da se bodo stvari iztekle tako, kot so se. Uporabite to izkušnjo kot priložnost za nov začetek. Zelo ste pogumni! Vaša samozavest in pogumen duh sta trenutno neustavljiva.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: