Namigi za teden od 15. do 21. Februarja 2021

Namigi za teden od 15. do 21. Februarja 2021

Namig 1:

S potrpljenjem in veliko mero tolerance boste lahko izboljšali odnos s svojo ljubljeno osebo. Nobena razprava med vama, zlasti tista, ki bi bila motivirana z ljubosumjem, ne bo prinesla rezultatov. Čas je za igro z zaprtimi kartami, zato bodite zadržani in vztrajni. Poslovno se vam obeta sodelovanje z vplivnimi ljudmi, ki so na višjih položajih. Vi boste pomemben del te družbe, zato ne bodite preveč skromni. Dovolite si, da izrazite svoje ambicije. Spoznajte svoj položaj in svoje nove priložnosti.

Namig 2:

Življenje je čudovita igra! Izzivi, ki ste jih doživeli v zadnjih nekaj mesecih, so vas dokaj okrepili, naredili modrejše in bolj iznajdljive za prihodnje obdobje. Vsak izziv sprejmite kot dragoceno nagrado, saj ste se skozi izzive duhovno in čustveno razvili. Sonce trenutno sije na vsa vaša življenjska področja, predvsem na področje druženja, zabav, ljubezni in romantike. Čaka vas čudovito obdobje!

Namig 3:

Na vašem romantičnem polju bosta v prihodnjih dneh prevladovala čustveni nemir in nerazpoloženost. Distanca v odnosu bo tokrat vaš odgovor na partnerjevo potrebo po nežnosti. Ne glede na vse, namenite mu/ji vsaj nekaj lepih besed, da vam nebo kasneje žal. Največ časa boste želeli preživeti v svojem lastnem (ne)miru. Na delovnem mestu se lahko zgodi besedni spopad z nadrejenimi. Bodite modri.

Deli na: