NAMIGI za teden od 8. do 14. Marca 2021

NAMIGI za teden od 8. do 14. Marca 2021

Namig 1:

Čutiti bo pretok pozitivne energije. Spremlja vas pozitiven trend v vsakdanjem življenju, tako poslovno, kot doma in na čustvenem področju. S partnerji in sodelavci zlahka dosežete dogovore, napredujeta solidarnost in timsko delo in vi v celotnem sistemu zavzemate mesto, ki si ga zaslužite. Kmalu pride do potrditev, ki jih čakate. Čeprav se vam bo morda zdelo vse precej napeto, se morate zavedati, da je to čas vaših majhnih zmag, ki ste jih čakali. Pomagali boste sebi, če se ne boste obremenjevali z vsako podrobnostjo.

Namig 2:

Končno, približuje se vam osebna razbremenitev, katere posledica bo vaš premik naprej. Zaključujete eno življenjsko poglavje in se pomaknete v novo, lepše. Prav je tako. Ne bi bilo koristno, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Zagotovo boste ob zaključevanju občutili olajšanje, morda tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru prihaja čas, ko morate opustiti tisto, kar ste prerasli. Uspešno se boste soočili s svojimi strahovi in doživeli pozitivne spremembe. Objem.

Namig 3:

Vso energijo boste vložili v utrjevanje odnosa z osebo, ki jo imate radi. To bo velik napor z nekoliko manj rezultati. Izmislili si boste izvirne ideje, ki bodo včasih presenetile tudi drugo stran. Vaš trud bo poplačan, če le ne boste prehitevali. Pustite času čas. Prepoznali boste, da prihaja čas za boj na poslovnem področju. Vedno bolj boste pripravljeni jasno in glasno izraziti svoje stališče in če se kdo ne strinja z vami, boste podali argumente, zakaj menite, da je tako. Ne boste obupali, vztrajali boste vse dokler ne bo dosežen kompromis. V celoti se zanašajte na svoj notranji glas.

Deli na: