O meni

Kjerkoli ste, karkoli počnete, Angeli so vedno z vami! Vedite, da nikdar niste sami!

Zagotovo ste se v življenju že velikokrat srečali s težavo, ki se Vam je v danem trenutku zdela nerešljiva? Kaj ste naredili? Večina se bo strinjala z menoj in mi potrdila, da v težavnih življenjskih situacijah najprej pomislimo na Angele in jih prosimo za usmeritev ter vodenje….

Moja povezanost z Angeli traja že od otroštva…moj Angel varuh bdi nad menoj od mojega osmega leta starosti! Velikokrat pogrešam to osebo, priznam, še danes. In zmeraj isto vprašanje… Zakaj se je to zgodilo ravno meni? A usoda ne vpraša… enostavno vzame, kar ji pripada. Vzame fizično in telesno obliko in nam podari Angela!

In tako dragi moji moj Angel varuh vsa leta bdi nad menoj, nenehno me usmerja, varuje, mi prisluhne, me tolaži…preprosto je ob meni vedno, v dobrem in slabem. Čutim ga, slišim ga, vidim ga…naj bo to v obliki belih puhastih peres, migetajočih luči, metuljev, ki me vedno znova navdušijo, ko iznenada priletijo in postanejo na moji roki…Da, to je moj Angel, moj Varuh.

Vem, da Vas veliko ni doživelo te prelepe izkušnje, da bi se zavedali in občutili prisotnost svojega Angela varuha, ga čutili, slišali in videli njegova jasna sporočila. Verjemite, to je zelo lepa izkušnja, ki jo želim deliti z Vami.

Tako je, z Vami bom delila to veselje, za Vas bom prenašala sporočila Vaših Angelov. Ste začudeni? Mislite, da Vi nimate Angela, ki Vas varuje in bdi nad Vami? Dragi moji, vsi jih imamo… vsi imamo svoje Angele, le sporočil in namigov naših Angelov žal ne zaznajo vsi ljudje.

Veliko Angelov želi predati svoja sporočila Vam, svojim dragim osebam, a preprosto težko najdejo kanal za prenos informacij. Dobila sem jasen namig svojega Angela varuha, za Vas dragi moji bom kanalizirala in prenašala sporočila, ter Vam pomagala občutiti vsaj delček svojega veselja. Sprejmite to pomoč, sprejmite njihovo ljubezen!

Za Vas,
tomaangel.si