POLNA LUNA 24. Junij 2021 ob 20:40

POLNA LUNA 24. Junij 2021 ob 20:40

Luna 1:

Polni ste poslovnega optimizma in navdušenja, zato izgubljate realno sliko o življenju in priložnostih, ki čakajo pred vami, a jih vi ne vidite in ne dojamete. Velike načrte in ambicije, ki jih imate, lahko kaj hitro, nepremišljeno zaustavite z nepričakovano, nepravilno in neugodno odločitvijo, ki zatre vaše ambicije in ideje v startu. Čustveno ste popolnoma izžeti, zato je sedaj idealno obdobje, da se posvetite drugim področjem v življenju. Današnja luna pa bo naredila svoje, zacelila čustvene brazgotine in vam na pot pripeljala tudi ljubezen, ki jo tako vztrajno iščete in čakate.

Luna 2:

Čudoviti ste, odsevate v svoji samozavesti, imate neverjetno energijo. Današnja Luna vam prinaša  obdobje čudovitih začetkov in lepih priložnosti. Vesolje vam daje nove smernice za napredek in preobrazbo. Prihaja vaš čas! Imate čudovite možnosti za uspeh in napredek, še posebej, na poslovnem področju. Imate sicer optimistično vizijo prihodnosti na vseh življenjskih področjih, vključno s področjem čustev, a najboljši mejnik vas čaka v karieri.

Luna 3:

Današnja luna bo v vas vzpodbudila občutek, da so vam določene informacije, ki so bistvenega pomena ostale prikrite. Raziskovali boste, zbirali informacije, ki jih boste na koncu tudi dobili in zadeva vam bo kristalno jasno. V šoku boste! Porodila se vam bo ideja kako situacijo nadaljevati, rešiti. Pri pridobivanju teh informacij vas čaka nenavadno srečanje z osebo, ki vas bo malce zamajala s  svojo energijo. Vklopite razum.

Luna 4:

Padec energije in nihanje razpoloženja vam prinaša današnja luna. To je tisto, kar vas bo motilo predvsem danes in prihodnja dva dni.  Preobremenjeni ste zaradi neprijetnega vzdušja, imate vtis, kot da so se vsi obrnili proti vam in so vam nenaklonjeni. Poskusite videti stvari na realističen način, morda so vaša pričakovanja previsoka. Poskusite na življenje pogledati z drugimi očmi in videli boste tisti žarek upanja, ki ga sedaj nujno potrebujete.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: