POLNA LUNA, 27. Februar 2021 – Angelski šepet za vas

POLNA LUNA, 27. Februar 2021 – Angelski šepet za vas

Šepet 1:

Pred vami je čudovito in ugodno življenjsko obdobje. Polni boste energije in navdiha ter se boste zlahka izognili vsem težavam. Sreča bo hodila z vami, z roko v roki kar nekaj mesecev. To je vaša priložnost! Zdaj lahko svoje sanje in cilje spremenite v resničnost. Zdaj bo vse mogoče. Kar pogumno naprej.

Šepet 2:

Hitrost in tveganje trenutno nista vaša najboljša prijatelja. Bodite previdni. Vaša ladja sreče se približuje pasti. Poskusite počakati mirno na soočenje. Ohranite trezno glavo in zdrav razum. Vse lahko razrešite na miren, spodoben način. Po tem vam bo življenje prineslo lepše obdobje, predvsem na področju čustev. Verjemite, prejeli boste dragoceno darilo usode! Najprej se fokusirajte na reševanje zmede, ki vas bo zajela, nato se sprostite in počakajte na presenečenje, ki vam ga pripravlja usoda. Čudovito bo.

Šepet 3:

Ne obupajte. Vaše delo bo nagrajeno. Vem, morda vam je zdaj težko, a kmalu se bo vse začelo izboljševati. V nekaj mesecih se bodo razmere korenito spremenile, težave z vseh področij vašega življenja bodo izginile. Čaka vas napredovanje ali nov obetaven položaj na poslovnem področju. Ne boste imeli razloga za skrb. Počakajte. Vsi vaši načrti se bodo uresničili. Samo dajte času čas.

Šepet 4:

Osredotočiti se morate nase in na svoje interese. Pred kratkim ste prenehali skrbeti zase. Pokažite malo ljubezni do sebe. Skrajni čas je že namreč, da enkrat v življenju postavite sebe na mesto številka 1. Vrhunec vsega vas čaka v naslednjih mesecih. Spoznali boste, kako zelo se podcenjujete, kar vas bo celo malo prestrašilo. Kdaj vam je postalo vseeno za vas? Zakaj? Nič na svetu ni vredno tega, da nehate skrbeti zase. Zato je sedaj pravi čas, da se predramite. Odpirajo se vam nove možnosti in priložnosti. Ujemite jih.

Deli na: