POLNA LUNA 28. Marec 2021

POLNA LUNA 28. Marec 2021

Polna Luna nas obsije danes, 28.03.2021 (ŠČIP ob 20.48). Vsaka polna luna je po svoji energiji edinstvena. Energija te Polne Lune ne bo težka, je pa pomembno, da previdno presojamo, da se izognemo nepotrebnim razjasnjevanjem odnosov in napakam na poslovnem področju.

Polna Luna 1:

Vaša podzavest bo zelo aktivna na ljubezenskem področju v prihodnjem obdobju, kar bo posledica današnje Polne Lune, z intenzivnim premikom v današnjem večeru točno ob Ščipu. Prihajajoči čas bo idealen za ”pregled” vašega intimnega življenja, zato se ozrite vase. Preverite svoje občutke, svoje zadovoljstvo. Ste srečni, zadovoljni? Kaj boste ukrenili? Nekaterim bo sicer všeč osamljenost, ker bodo intuitivno začutili, da so v obdobju globljih sprememb, spet drugi boste želeli tisto nekaj več. Občutek bo pravi, sledite mu.

Polna Luna 2:

Vaše težave s samozavestjo bodo končno začele izzvenevati. Današnja Polna Luna namreč  dvigne vašo samozavest na bistveno višji nivo. Napolnila vas bo z neverjetno energijo. Čudoviti začetki in lepe priložnosti so pred vami. Vesolje vam daje nova navodila za napredek in preobrazbo. Zdaj je vaš čas! Imate čudovite možnosti za uspeh in napredek, še posebej, na poslovnem področju. Na vsakem področju življenja imate optimistično vizijo prihodnosti, a najboljši mejnik vas čaka na kariernem področju. Izkoristite to energijo, bodite drznejši.

Polna Luna 3:

Današnja Polna Luna bo za vas rahlo vznemirjujoča, a vseeno prinaša lepo prihodnje obdobje, če izvzamemo vračanje bolečih preizkušenj preteklosti. A pomembno je, da bo na koncu vse dobro! Boleče rane preteklosti se ponovno odpirajo. Zagotovo poznate občutek, ko gre vse po načrtih, vi pa se bojite, da bi te rožnate sanje nenadoma izginile. Takšni občutki imajo svoje korenine v otroštvu. V prihodnjem obdobju boste imeli težave s sprejemanjem dobrih stvari, ki se bodo dogajale v vašem življenju. Niste prepričani, ali si to res zaslužite. Bojite se sprememb in si ne zaupate dovolj. Vendar vas vaš Angel opominja, da si zaslužite le najboljše. Zaslužite si dobro in srečno življenje, ne glede na to, kaj se je zgodilo v preteklosti.

Polna Luna 4:

Življenje je čudovita igra! Izzivi, ki ste jih doživeli v zadnjih nekaj mesecih, so vas dokaj okrepili, naredili modrejše, iznajdljivejše in predvsem močnejše, za prihodnje obdobje. Vsak izziv sprejmite kot dragoceno nagrado, saj ste se skozi izzive duhovno in čustveno razvili. Sonce  trenutno sije na vsa vaša življenjska področja, predvsem na področje druženja,  ljubezni in romantike. Čaka vas čudovito obdobje! Z današnjo Luno boste prestopili novo prelomnico na vaši življenjski poti. Tokrat bo prelomnica pozitivnih sprememb in prihajajoče sreče.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: