PRAZNA LUNA 11. Maj 2021, Mlaj ob 21:00

PRAZNA LUNA 11. Maj 2021, Mlaj ob 21:00

Luna 1:

Vaše želje so neizmerne. Želeli bi marsikaj spremeniti, realizirati, a vam sredstva in dane okoliščine, ki so krepko pod vplivom oteženega obdobja, tega ne dopuščajo. Ne bo šlo vse tako, kot ste si zamislili. Nekatere stvari lahko (nehote) uničite tudi sami, vendar ne jokajte za razlitim mlekom. Še veliko dobrega je ostalo, še veliko dobrega vas čaka, ne skrbite. Ne osredotočajte svoje pozornosti in energije na tisto, kar ste izgubili, temveč na to, kar imate in kaj vam je ostalo, ker je tudi to vredno praznovanja in veselja. Povežite se s svojimi vodniki in jim dovolite, da vas vodijo. Vse ni in ne more biti pod vašim nadzorom v tem obdobju, zato sprejmite vodstvo svojih vodnikov. Nehajte se smiliti sami sebi, priznajte si napako in izgubo ter konstruktivno sprejmite samokritiko. Še bolje, nehajte premlevati zgodbe lastnega poraza. Izmislite si novo, pozitivno zgodbo, vizualizirajte jo. Vesolje vas ima neizmerno rado in bo počakalo, da to dojamete, da ugotovite, da živeti v lastnem obupu nima smisla in da se je potrebno premakniti. Predstavite sami sebi svojo novo zgodbo, zgodbo uspeha, ki naj bo vaš prihodnji cilj in uspeh je vsekakor zagotovljen. Vi to zmorete! Izvijte se iz začaranega kroga in se dvignite iz pepela! Angeli in Boginje vas vodijo na pot uspeha in zmage!

Luna 2:

Včasih se zgodi, da naše srce ”sklene pogodbo” s srcem, ki nam povzroča bolečino, pa ne zaradi zlorabe ali zanemarjanja, temveč iz drugih, bolj zapletenih razlogov. Se najdete v tej navedbi? Ali morebiti živite pod ”takšno pogodbo?” Sram, strah pred intimnostjo in nizka samozavest so največji izzivi za uspeh zveze. Razmislite, kako dragoceno je to znanje, kakorkoli, vse bi dali, da bi imeli višjo samozavest in bi se s tem znebili sramu in strahu. Zdaj imate priložnost za to pomembno zdravljenje. Zdaj je napočil trenutek zaključkov in trenutek pričetka ozdravitve. Vendar morate razmisliti o svojih prepričanjih, ki jih tkete o ljubezni, povezanosti, zapuščenosti, zavrnitvi in ​​osamljenosti, predvsem tistih iz preteklosti in tistih trenutnih, s katerimi se soočate. Ne samo, da morate zaključiti nepotrebno in začeti novo zgodbo, najprej si morate odpustiti, si dovoliti soočiti z resnico, preboleti in pozabiti. Vsi si zaslužimo iskrene ljubezni, tudi vi. Verjemite, vse bo drugače, samo dovolite si to začutiti. Angeli in Boginje vas bodrijo pri vaših novih občutkih.

Luna 3:

Obstaja zgodba, stkana skozi nepopolno življenjsko strukturo, ki pripoveduje o poškodbah in izgubah, zavrnitvi in ​​ponižanju, gnusobi do sebe in arogantnosti ter vsakršnem trpljenju, rojenem iz nepotrebnih dram. Stara zgodba, katere refren je, da tega ne morete storiti, ne smete iti tja, ne smete reči tega – da se slučajno svet ne bi podrl. Dragi moji, dovolj! Vedite, da nič od tega dejansko ni res. Svet se ne bo podrl, če se boste postavili zase. Glas, ki ga slišite, je le majhen, prestrašen, pogojen del vas, ki se je zataknil nekje v laži, ki želi, da sami sebe obravnavate kot žrtev. Predramite se, morate spregledati, da vaša življenjska struktura, v kateri ste se znašli, ni tisto, kar vi dejansko želite. Saj si vendar želite zase le najlepše, kar pomeni, lepše življenje, brez zavrnitev, ponižanja, trpljenja,… Torej, čemu čakate? Sedaj je trenutek, ko je potrebno narediti črto, radikalno zaključevati stvari, pomesti s preteklostjo in osvobojeno stopiti naprej, v prihodnost. Pred vami je svetla, prijetna prihodnost, sezite po njej. Angeli in Boginje vas vodijo naprej.

Luna 4:

Strah, zavist, zavlačevanje, pohlep in dojemanje žrtve so v tem trenutku precej dejavni v vašem življenju. Se primerjate z drugimi in mislite, da bi moral biti njihov uspeh vaš?  Se morda bojite vsega dobrega, ki vam prihaja, ali morda ne zaupate pritoku blaginje, ki vam je namenjena in zato še zmeraj vztrajate nepremično v svoji lastni ”coni udobja”, popolnoma zavedajoč se, kaj bi morali narediti, a menite, da ste nemočni in da vi tega ne morete spremenili? Ste tik pred tem, da se predate, odvržete orožje in obstanete? Ste v situaciji, ki vas spominja na pretekle neuspehe? Finančna negotovost vas straši? Dragi moji, ne čakajte, samo od sebe se ne bo nič premaknilo! Naučiti se morate imeti radi sami sebe tudi takrat, ko vam ne gre vse kot po maslu, tudi takrat, ko naredite kakšen napačen korak. Vse to je življenje, ki ga morate sprejeti.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: