Prazna Luna 12.4.2021 – Mlaj ob 4:31

Prazna Luna 12.4.2021 – Mlaj ob 4:31

Luna 1:

Končno, jutrišnja Prazna Luna tudi vam prinaša pozitivne spremembe, dvig vibracij. Približuje se vam osebna razbremenitev, katere posledica bo vaš premik naprej. Zaključujete eno življenjsko poglavje in se pomaknete v novo, lepše. Prav je tako. Ne bi bilo koristno, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Zagotovo boste ob zaključevanju občutili olajšanje, morda tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru prihaja čas, ko morate opustiti tisto, kar ste prerasli. Uspešno se boste soočili s svojimi strahovi in doživeli pozitivne spremembe tako na čustvenem, kot na osebnem področju.

Luna 2:

Pred seboj imate cilj in jasna vizija neposredne prihodnosti z jutrišnjo Prazno Luno vam bo olajšala pot za dosego ciljev. Potrebujete resnico, resnico o sebi, o okoliščinah in ljudeh okoli vas. Malo boste nemirni in težko se boste strinjali s tistim, kar vas drži priklenjene na enem mestu. Noro vas bo privlačilo vse kar je novo, skrivnostno in deloma tudi prepovedano.  Ali verjamete, da veste kaj želite in to tudi zmorete? Ta Prazna Luna vas aktivira k novim korakom. Zato dragi moji, glavo gor in pogumno naprej.

Luna 3:

Prihaja obdobje, ko se bo potrebno resneje lotiti svojih ciljev in dobro razmisliti o podrobnostih. Jutrišnja Prazna Luna vas bo priganjala k organizaciji vas osebno. Čas je, da določite prioritete v svojem življenju.  Luna vam bo pomagala razjasniti vaše večje cilje in ustvariti oprijemljive načrte. Pomembno je, da postanete bolj disciplinirani in se držite svojih namenov. Trenutno ste popolnoma raztreseni, neorganizirani in tako več ne gre, tega se zavedate. Vpliv jutrišnje lune vam prinaša novi val pragmatične energije, da se boste lahko bolj zavedali svojih meja, se držali realnih ciljev in se maksimalno aktivirali v svoje dobro. Samo pogumno naprej, ste na pravi poti.

Luna 4:

Jutrišnja Prazna Luna simbolizira dobre spremembe, nekaj novega in lepšega, nekaj, kar ste čakali že dolgo. Obdobje do danes je bilo za vas napolnjeno z življenjskimi nevihtami, strahovi, negotovimi situacijami, toda ta Prazna Luna vam prinaša nov cikel sprememb, tokrat pozitivnejših. Trenutno je še veliko vpliva preteklosti, zato so možne nestabilnosti, negotovosti, impulzivnost, agresivnost in ostre besede. Vendar bo v tem kaosu in nestrpnosti vse negativno ublažila čarobnost Prazne Lune, ki vam bo prinesla dozo harmonije in miru. Jutrišnja Prazna Luna v vas prebuja nove energije vibracije svetlobe in ljubezni, ki bodo premagale jezo in strahove. Vse bo še dobro, verjemite. Zaščiteni ste pred vsem slabim.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: