PRAZNA LUNA 13. Marec 2021

PRAZNA LUNA 13. Marec 2021

Današnja Prazna Luna bo poskrbela za nihanje razpoloženja, iz ene skrajnosti v drugo. Naše razmišljanje bo razpršeno, misli se nam bodo prepletale in zapletale. V tem obdobju poskusimo neobremenjeno poslušati svoje misli in se posvetiti duhovnemu izpopolnjevanju samega sebe.

V nadaljevanju preberite svoje sporočilo. Objem.

Sporočilo 1:

Čas je, da se navadite svojih občutkov. Odločitve, ki jih morate sprejeti, naj temeljijo na notranjem občutku. Ne zanašajte se na racionalnost – ampak na čisti instinkt in intuicijo. Dovolite si, da vam vaš višji JAZ pokaže pravo pot. Ljudje in njihovi nasveti vas bodo zmedli. Zato je na tej stopnji najbolje, da poslušate svoje srce in intuicijo.

Sporočilo 2:

Ste v obdobju, ko bolj kot kar koli potrebujete popustljivost. Prepustite se lahko samo tako, da resnično verjamete, da je vse, kar se vam zgodi, v vaše največje dobro. Sprostite notranji mehanizem, ki vam pravi, da morate nadzirati vse. Naredite nenavadno potezo ali pa preprosto prepustite življenju, da to potezo zaigra za vas. Verjemite, da se bo vse zgodilo in odvilo natanko tako, kot je najboljše za vas!

Sporočilo 3:

V tej fazi, ki je za vas zelo negotova, morate izbrati eno smer in si dovoliti, da uživate na tej poti. Izklopite mehanizem, ki želi poznati vsak del te poti. Namreč, ne morete kontrolirati vsega. Enostavno, naj vam bo prva točka poti zadostna spodbuda za to odločitev. Osredotočite se na pot, ne na cilj. Živite čim bolj sproščeno in se prepustite vodstvu. Uživajte v trenutku in opazujte, kako se stvari odvijajo in zlagajo na svoje mesto.

Sporočilo 4:

Pred vami je velik izbor vsega, a vi ne veste, kako ravnati in kaj izbrati. Pred vami je resnično širok spekter vsega, vi pa se sprašujete kaj izbrati? Sezite po zvezdah vendar. Naj bo vaša pot svetla. Ne zadovoljite se z malenkostmi. Preprosto zaživite svoj ideal, saj nič ni nemogoče. Prepustite se uresničevanju svojih največjih idealov. Saj veste, zvezde najlepše sijejo in so najbolj vidne v temi … zato naj tema osvetli vašo pot do doseganja vaših ciljev.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: