PRAZNA LUNA – Mlaj 10. Julij 2021

PRAZNA LUNA – Mlaj 10. Julij 2021

Luna 1:

Dragi moji današnja prazna luna lahko pri vas sproži nekaj nemira, zato se potrudite, da boste razširili svoj um. Mnogi med vami bi morali začeti nekaj novega v svojem življenju in se nehati počutiti nezadovoljne. Veliko ste tehtali zadnje čase, zdaj je čas za preobrat in spremembo. Lahko vas premakne nekaj novega, kar bo nahranilo vašo dušo. Tisto, v kar ste močno verjeli, izgubi svoj čar, posledično obrnete nov list in najdete novo zaupanje.

Luna 2:

Tokratna luna vam prinaša obdobje, ki bo dokaj čudno in nervozno. Velika verjetnost je, da vaše posamezne  poslovne ideje ne bodo sprejete tako, kot ste si zamislili. Na čustvenem področju partner goji do vas zamero zaradi preteklega dogodka in skrajni čas je, da se s tem soočite in poskusite izboljšati čustveno razmerje. Sprejmite odgovornost za svoja dejanja in se opravičite. Ne more vedno biti vse samoumevno in tudi partner ima svoj maksimum odpuščanja in popuščanja. Naredite korak nazaj, preučite dogodek in poskusite pojasniti namen, v nasprotnem primeru lahko iz te situacije nastane resna čustvena težava. Ne izmikajte se odkriti komunikaciji s partnerjem, vajino razmerje ni predmet čiščenja in ne jemljite ga tako. Očistite le napetost, nervozo in negativno energijo.

Luna 3:

Znašli se boste v poziciji, ko boste hkrati želeli opraviti dve enako pomembni nalogi v življenju. Načeloma ste sposobni in vam takšne zadeve gredo lahko od rok, a tokratna luna vas v tem ne podpira in prihodnjih nekaj dni boste na tem področju pešali. Pravočasno se ustavite in naredite predah, v nasprotnem primeru lahko pride do napake, ki jo boste obžalovali in težko popravili. Najprej se lotite čustvene naloge, tista potrebuje več časa in previdnosti. Pomislite, ali resnično želite zaključiti tako, kot ste si zadali cilj. Popravek napake na tem področju bo namreč nemogoč. Ko zaključite to življenjsko nalogo, se bodo ostale odvile z lahkoto, same po sebi.

Luna 4:

Čas je, da razrešite nekaj zapletenih vprašanj na področju čustev, intimnosti in ljubezni. Tokratna luna vam na tem področju prinaša posebno moč in podporo določene osebe v vašem življenju. Če ta oseba še ni v vašem življenju, prihaja.  Če ste v preteklosti imeli nekoliko neprijetno situacijo z ljudmi v vaši okolici, ki so nenehno kazali svojo moč in vpliv, pričakujte, da se bodo te situacije sedaj rešile. Tudi če se v prihodnjih dneh zmotite v kakšnem koraku, če stopite v napačno smer, nič hudega, to je nov korak v učenju in napredku. Pojdite naprej.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: