Sporočilo Angela Upanja z dne 21.2.2021

Sporočilo Angela Upanja z dne 21.2.2021

Sporočilo 1:

Ne pozabite, da je najtemnejši trenutek noči tisti, pred svitanjem. Ne glede na okoliščine, ne obupajte, ne izgubite volje in želje po premikanju naprej, premagovanju ovir, ki so se vam postavile na pot. Ne pozabite, da brez boja ni zmage in da morate biti vedno vztrajni pri tem, kar želite doseči. Kmalu bo v vaše življenje prišel mir in lahko boste izkoristili prednosti vsega svojega vloženega truda in predanosti. Še naprej živite z vero in mirom, kajti najboljše šele prihaja.

Sporočilo 2:

Celotno vesolje deluje v popolnem ravnovesju, toda zdi se, da je vsa ta harmonija in uravnoteženost precej oddaljena od vašega notranjega življenja. Čas je, da opustite določene stvari, situacije. Tako v razmerjih (čustvenih ali poslovnih), kot tudi v vsakdanjih dejavnostih. Čas je, da se obkrožite samo s prijaznimi ljudmi in z njimi delite trenutke veselja. Če se potrudite dati vse od sebe, boste zagotovo kmalu videli oprijemljive rezultate. Vsako dejanje generira odgovor in če boste delovali in ravnali z ljubeznijo, vam bo življenje kmalu povrnilo blagostanje, srečo in zadovoljstvo.

Sporočilo 3:

V zadnjem času ste si dovolili, da vas prevzameta stres in slaba energija. Na nek način ste se predali, vendar ne pozabite, da na koncu tunela vedno čaka luč! Tudi vas! Čas je, da se spet zbudite in začnete ponovno uživati v svojem zdravju in energiji. Vsak človek je arhitekt svoje sreče. Ne bodite tako pesimistični. V vsaki situaciji morate poiskati nekaj pozitivnega in biti hvaležni za vse, kar ste v življenju dosegli. Ne pozabite, da imajo vse vaše težave preproste rešitve! Zato se zberite, postavite na noge, zaupajte in začnite delovati. Prisluhnite vodstvu angela upanja, ki bo ves čas ob vas.

Deli na: