Sporočilo PLAMEN z dne 2. Maj 2021

Sporočilo PLAMEN z dne 2. Maj 2021

Vsak PLAMEN nosi svojo čustveno zgodbo.

Kateri plamen je vaš?

PLAMEN 1:

Angeli v vašem življenju trenutno zaznavajo neke vrsto praznino. Morda še ne veste kaj in zakaj, toda ta vrzel izvira iz vaše potrebe po nadzoru lastnega življenja. Stremite k temu, da bi vaše življenje teklo po načrtih. Predvsem seveda na čustvenem področju. V vašem življenju posledično marsikaj ni uravnoteženo na pravi način. Izgubljate veselje do spontanosti. Angeli so tukaj, da vam odprejo oči za tisto, kar v življenju pogrešate. Morate se izpustiti iz svojega mehurčka in opustiti stare navade. V svoje življenje vnesite malo več strasti! Tvegajte.

PLAMEN 2:

Tisti, ki trenutno preživljate obdobje zmede, jeze, tesnobe in izgube, vaši Angeli vas želijo opomniti na to, da so vaša čustva kot voda, nenehno se spreminjajo. Angeli vam zato pošiljajo energijo za nadzor nad vašimi impulzi, jezo in umirjanjem misli. Ta energija vam bo omogočila, da se osvobodite negativnosti. Njena moč deluje predvsem na vašo srčno čakro, kjer so osredotočena vaša čustva. Prikličite Angele, kadar koli ste v kriznem ali nemirnem stanju. Takoj vam bodo priskočil na pomoč in lažje boste prebrodili občasne krize. Potrudite se in ljubite, da boste lahko ljubljeni.

PLAMEN 3:

V vaše življenje prihaja ravnovesje in spokojnost, predvsem na čustvenem področje. Najprej boste šli skozi obdobje negotovosti. Četudi ste trenutno sredi trpljenja ali žalosti, ne obupajte. Negativni in pozitivni občutki so enako pomembni v življenju. Angeli poskušajo čim več slabega iz vašega življenja spremeniti v dobro. Angeli čutijo, da potrebujete tolažbo in vam dajejo vero. Kmalu boste na poti k sreči in harmoniji, ki jo potrebujete. Delajte dobra dela. Tako se boste počutili bolje in v zameno boste prejeli dobre stvari. Ljubezen bo kmalu potrkala na vaša vrata. Ne kar neka, seveda tista, ki jo želite.

PLAMEN 4:

Vaše vodstvo, pogum in zvestoba močno sijejo. Nehajte dvomiti o svojih sposobnostih – resnične so! Angelska energija vam omogoča, da še dodatno pridobite na samozavesti in moči. Sporočilo vaših Angelov glasi: Dragi moji, ko ljubite, ljubite brezpogojno! Trenutno namreč hrepenite po nekom, ki bo blizu vašemu idealu. Želite imeti odnos, podoben odnosom, prikazanim v romantičnih zgodbah. Noč, napolnjena s cvetjem, svečami in pogledom v oči… To za vas ni nekaj posebnega, čudovitega, za vas je to minimalni normativ! Prav je tako, imejte jasen cilj in dosegli ga boste. Ne pristajajte na kompromise, sezite po zvezdah.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: