SPOROČILO v povezavi z vašo željo z dne 28. Februar 2021

SPOROČILO v povezavi z vašo željo z dne 28. Februar 2021

ZRAK

Sprostite, odpustite in vse bo steklo! Čas je, da se sprostite in odpustite situacijo, ki je povezana z vašo željo in vas ovira oziroma moti. Nehajte se osredotočati na to, kako in kdaj se bo to rešilo ali se celo spraševati zakaj. Znebiti se bo treba nezdravih in neizpolnjenih odnosov, če želite, da se pojavi kaj boljšega. Ne skrbite, vaši angeli imajo vse pod nadzorom. Ključni vidik manifestacije vaših želja je iskati tisto, kar želite, nato pa vse prepustiti nebesom. Zaželi si željo, ostalo pa prepusti višjim energijam.

OGENJ

Vaše želje so dokaj zahtevne in za vas pomembne. Veste, da če jih želite resnično zaživeti v življenju, je pomembno, da malo izstopite iz svojega območja udobja in pokažete, da ste pripravljeni dati svoj prispevek k izpolnitvi in organizirati svoje vsakdanje življenje. Možno je, da se vam bo želja uresničila in boste morda doživeli neverjeten dogodek, vendar se morate z njim začeti ukvarjati zdaj in ravnati v skladu z resničnostjo, v kateri želite živeti. Uresničitev vaše želje je bolj v vaših rokah, kot v rokah nekoga drugega ali vesolja. Torej, potrudite se. Uspeh je odvisen samo od vas.

VODA

Ste zelo vztrajni in srčno upate na uresničitev svoje želje. Veste, da življenje ni vedno lahko in da stvari ne potekajo zmeraj po načrtih, vendar se nikoli ne predate. Če ste si zastavili cilj, ne dovolite, da vam kaj zaniha tla pod nogami ali da bi se odpovedali cilju. Naredite svoje in bodite optimistični. Vaša želja se bo zagotovo uresničila. Pokažite, da si s svojimi dejanji zaslužite, da vas napolni sreča in vesolje vas bo nagradilo.

ZEMLJA

Za trenutek se ustavite in pomislite, ali res počnete vse potrebno za uresničitev svoje želje? Vesolje ni zlata ribica, ki samo izpolnjuje želje. Deluje drugače. Kar izžarevamo, to privabljamo, kar dajemo, to prejemamo in kaj oddajamo, to privlačimo. Če želite, da se vam želja uresniči, morate ravnati v skladu s tem. Trenutno ste nekoliko oddaljeni od svojih sanj, a vse se lahko spremeni. Spremenite svoj odnos in spremenila se bo tudi vaša resničnost. Potrudite se, izplačalo se bo. Verjemite.

Deli na: