SRČNO sporočilo – objava z dne 12. Maj 2021

SRČNO sporočilo – objava z dne 12. Maj 2021

Ovojnica 1 – ZDRAVJE

Vaši Angeli vas opozarjajo, da bodite bolj pozorni na svoje zdravje. Preveliko breme nosite na svojih plečih. Pomembno je, da se sprostite, da sprostite pritisk in najdete pot do ozdravljenja. Čeprav je duša čista in optimistična, breme, ki ga nosi telo, postane nevarnost za vašo energijo. Pomembno je prisluhniti, kaj vam sporoča vaše telo, in se posvetiti njegovemu zdravljenju. Vsak od nas ima v sebi močno zdravilno energijo, ki pa je ne moremo uporabiti, če ne okrepimo telesa. Sprostite se, pojdite na masažo, redno telovadite in spremenite prehrano. Vaše telo vam bo hvaležno in bo prineslo veliko blagoslova.

Ovojnica 2 – ČUSTVA 

Verjetno ste že siti svojih ljubezenskih pričakovanj, zato boste bodisi vse obrnili na glavo, bodisi se spustili na realna tla. Res je, da boste s to spremembo zamudili zanimive dogodke, vendar življenje prinaša nekaj rešitev, ki se šele pozneje izkažejo za najboljše. Bodite odprti do prihajajočih sprememb, vse so z razlogom. V vašem ljubezenskem življenju deluje božansko načrtovanje časa. Vaše čustveno razmerje zahteva potrpljenje, saj so vpleteni številni dejavniki. Na popolnost vajine zveze je VREDNO ČAKATI! Ne uveljavljajte svoje volje, da bi se želja prej izpolnila, naleteli boste na prepreke. Raje sledite intuiciji in v kratkem boste uživali v čvrstem objemu osebe, ki jo želite. Samo potrpežljivo.

Ovojnica 3 – FINANCE

Vaš Angel nosi sporočilo, ki pravi, da boste v kratkem sodelovali v določenih transakcijah v materialnem svetu (na primer pri prodaji premoženja – hote ali nehote, pri posoji ali izposoji denarja, lahko celo pri najemanju ali odplačevanju posojil), vsekakor bo transakcija v vaše dobro. Če v svojem materialnem svetu ne nameravate in ne želite česa izgubiti ali prodati, lahko to smer tudi spremenite, a morate reagirati pravočasno. Če pa v življenju nameravate prodati ali se znebiti nekega premoženja, upoštevajte to sporočilo kot znak, da se bo vaša želja izpolnila in postala resničnost. V obeh opcijah lahko uspete. Le reagirati morate pravočasno in na pravi način, v kolikor materialnih transakcij ne planirate in ne želite, pa vas lahko doletijo. 

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: