Teden od 1. do 7. Marca 2021

Teden od 1. do 7. Marca 2021

Namig 1:

Večini med vami je sedaj popolnoma jasno, da ljubite in ste ljubljeni. Sprašujete se le, kako dolgo bo trajalo? To vprašanje je zdaj odveč in vaše skrbi samo obremenjujejo harmonijo, v kateri živite. Od vas je odvisno, ali se boste obrnili k svetlobi ali temi. Na poslovnem področju se vam iz dneva v dan dozdeva, ”da se bo zdanilo”, a do tega nikakor ne pride. Ste že nestrpni. Ta teden bo treba nekaj pripraviti ali dokončati. Naj bo korak premišljen in varen. Saj veste, ko so temelji dobri, je hiša trdna.

Namig 2:

Ta teden v ljubezni še ne boste dosegli tistega, po čemer hrepenite, vendar se vsaj ne borite z nečim, kar nima smisla. Ločite, kdo je kdo, vendar ne reagirajte za vsako ceno. Šele kasneje boste imeli priložnost, da pokažete, kako se počutite in kaj čutite ter odlično priložnost, da to storite na pravi način. Na poslovnem področju poslušajte druge, bolj kot sebe. Trenutno je tako in tako mora biti. Ljudje okoli vas in tisti, s katerimi poslujete, trenutno vidijo več kot vi ali imajo večji vpliv na stvari. Zato prisluhnite in ne sprašujte preveč.

Namig 3:

Zdelo se vam bo, da je čar ljubezni zelo daleč od vas, a druge vsebine iz vašega življenja vam bodo dajale moč, da stoično prenesete osamljenost in distanco v osebnih odnosih. Tako bo ves ta teden. Če ste še vedno samski, poiščite kotiček zunaj, kjer boste začutili mir, pojdite na sprehod, odprite oči, opazujte. Vaša ljubezen čaka na vas, da jo opazite. Tisti v resnih razmerjih bodite ta teden precej strpni. Na poslovnem področju boste nekateri presenečeni nad pomembnostjo dela, ki vas čaka. Ne se ustrašiti. Takšna priložnost je redko dana in resnično bi jo bilo škoda zamuditi. Ne analizirajte preveč. Naredite.

Deli na: