Teden od 22. do 28. Februarja 2021

Teden od 22. do 28. Februarja 2021

Namig 1:

Zanimiv teden pred vami. Veliko več bo gibanja med ljudmi nasprotnega spola. Zato boste tisti, ki še iščete sorodno dušo, lažje našli ljubezen. Tisti, ki ste v resnih odnosih boste z nežnimi besedami namenjenimi partnerju izkoristili priložnost druženja in zabav brez nepotrebne slabe volje ali občutka zapostavljenosti na strani partnerja. Zanimivo bo, veliko se bo dogajalo. Še zmeraj se boste srečevali z manjšimi finančnimi težavami, vendar obstaja rešitev. Vaša usmerjenost na rešitev finančnih težav se bo zdaj premaknila na višji nivo in našli boste rešitev, ki bo dolgoročno premaknila vaše finančno stanje v zelene številke. Sprejmite pomoč moške osebe.

Namig 2:

Ta teden ne bo več tako zahtevno, kot je bilo. Zmanjšala se bo odtujenost. Kljub temu si boste nekateri zaželeli boljših ljubezenskih priložnosti. Zbudite se in odpravite se med ljudi. Ne dovolite si biti osamljeni, sprejmite vsako povabilo za izhod in pogovor. O sebi boste razmišljali kot o dobrotniku. Marsikdo bo resnično uravnotežil stvari v službi. Kolegi se bodo z veseljem zanašali na vas. Hkrati boste spodbudili razvoj popolnoma novih idej ali tehnologij. Prihaja teden, v katerem bo vsega na pretek. Uživajte.

Namig 3:

Tisti, ki imate družino, boste dneve najraje preživljali v družinskem krogu. Tisti, ki ste v daljšem čustvenem razmerju, boste šli skozi nekoliko turbulentno obdobje, kjer se bodo odprle karte in zahteva po jasnejši opredelitvi odnosa. A na koncu vseeno še ne bo vse jasno. Poslovno se boste brez strahu lahko zanašali na svoje prejšnje rezultate. Nekateri boste to izkoristili za korak naprej, nekateri pa boste zaspali na starih lovorikah, dokler bo to delovalo. V bistvu to ni dobro, ne zaspite, poslovni odnosi in napredek namreč delujejo pozitivno le s sodelovanjem.

Deli na: