TEDEN od 29. Marca do 4. Aprila 2021

TEDEN od 29. Marca do 4. Aprila 2021

Namig 1:

Izvajanje planiranih sprememb bo uspešno, spremljala vas bo sreča in zelo pozitiven rezultat. Občutek izgubljenosti, bodisi poslovne ali intelektualne, duhovne ali čustvene, ki vas je zajel zadnje čase lahko umirite prav v tednu, ki prihaja. Imate odlično priložnost, da najdete svojo pravo pot. Razkrila se vam bo prava pot, ki vas vodi iz kraljestva kaosa v mir in veselje. Zdaj morate ugotoviti, kateri kraj je zatočišče za vas in kaj je tisto, kar vam povrne notranji mir. Posvetite več pozornosti stanju vaše duše.

Namig 2:

Pripravljeni ste na tekmo življenja! Angeli vas spodbujajo, da se aktivirate na področju osebnih želja. Izgovorov in odlašanj ni več, nasprotno, aktivirajte se in usmerite energijo v uresničitev svojih sanj. Vesolje vam namenja dobro energijo. Zdaj imate priložnost in ugodne okoliščine za premik. Naredite nekaj pomembnega, nekaj, kar ste si že dolgo želeli. Ne glede na to, ali gre za poslovno ali čustveno smer, obdobje je idealno, da začutite sladek okus uspeha.

Namig 3:

Poglejte na zadevo iz drugega  zornega kota in vse bo videti drugače. Privoščite si začasno mirovanje. Angeli vam naznanjajo začasno prekinitev vsakršnega napredovanja, na vseh področjih, predvsem na čustvenem, zato se ustavite in počakajte na boljše čase. Premislite, kam bi radi šli in kaj sploh želite? Ko boste jasno poznali odgovore, sledi prebujenje iz začasnega mirovanja in nadaljevanje poti v pravi smeri. Na svet začnite gledati drugače, iz prave smeri. Sedaj ste postavljeni na glavo in vse vidite drugače.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: