Tedenska napoved 22.3.2021 – 28.3.2021

Tedenska napoved 22.3.2021 – 28.3.2021

Zanimiv teden, ki generalno prinaša ”dober veter” na vseh področjih, kar pa ne bo dovolj za tiste, ki boste žal spet ponavljali stare napake in izbirali napačne korake. Za uspeh bo potrebno nekaj več samokontrole. Potrebno bo dati vse od sebe. Na vidiku je veliko lepega.

Namig 1:

Val nezadovoljstva na čustvenem področju se pri vas v tednu, ki prihaja nadaljuje! Izkazujete takšno mero nezadovoljstva, da se še sami občasno zamislite in vprašate, kako sploh še to prenašate? Žalostno je to, da še sami niste sigurni, zakaj takšno nezadovoljstvo? S tem nezadovoljstvom boste dosegli rezultat, ki ga dejansko ne želite. Šli boste tako daleč, zaradi svoje nestabilnosti in občutka nezadovoljstva, da boste izgubili samokontrolo, kar bo vplivalo na vaše odnose. Tu lahko naletite na mino, saj je marsikdo v vaši bližini že počasi sit vas in vašega obnašanja. Ta vaša čustvena nestabilnost in nezadovoljstvo dragi moji vas v tednu, ki prihaja lahko drago stane. Premislite!

Namig 2:

Pred vami je pot sreče! Ta teden bo za vas srečen, na vseh področjih! Deležni boste uspehov, nenadnih dobitkov – finančnih, poslovnih pa tudi čustvenih. Dobitki niso vedno materialne narave, to že veste. Sreča vas bo torej spremljala tudi na čustvenem področju, kar pomeni, da se bo zgodilo tisto, kar vas bo osrečilo. Samo vprašajte se, kaj me bo naredilo srečno/srečnega in svojo voljo in pot usmerite v smer svoje sreče – dosegli jo boste! Stopate v obdobje sreče, a na poti bodite vseeno malo previdni, marsikdo vam bo to vašo srečo zavidal. Pomembno je, da zavidanje zaznate in ga ignorirate!

Namig 3:

Vaša strogost do vas samih je v zadnjem času prešla vse meje zdravega razuma. Ničesar si več ne oprostite, sami sebe (podzavestno) kaznujete za lastne napake, zaradi česar ste nenehno slabe volje. S silno željo po življenjskem perfekcionizmu si podzavestno povzročate slabo voljo in nezadovoljstvo vas samih in vseh vam bližnjih oseb. Lepo je, če strmimo k perfekcionizmu, a vse v mejah normale prosim. Ne primerjajte sedanjosti s preteklostjo, saj ste jo sami zaključili in dovolili, da postane preteklost. Nujno je, da v tednu, ki prihaja temeljito premislite o tem in se poskusite sprostiti in uživati v življenju, takšnem, kot je. Zberite se.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: