Tedenska napoved od 12.7.2021 – 18.7.2021

Tedenska napoved od 12.7.2021 – 18.7.2021

Namig 1:

Pripravljeni ste na ljubezen in sami imate toliko ljubezni, da je lahko veliko daste. Napočil je čas, da opustite kakršne koli strahove ali negativne vzorce, ki vam preprečujejo odpiranje srca. Preteklost je preteklost, če se iz nje nekaj naučite, ne boste ponavljali istih napak. Vesolje ves čas posluša vaše misli – tudi ko mislite, da ste sami v glavi – vedite, da niste. Registrira vse, o čem razmišljate, in manifestira, tisto, kar se ujema. Če mislite na strah, ne boste dobili tistega, kar želite. Odprite svoje srce – predstavljajte si varnost v naročju nekoga, vrednega vaše ljubezni. Če to že počnete, je super, če še ne, začnite takoj! Vaše življenje se počasi transformira! Ta teden je odločilen!

Namig 2:

Občutek pomanjkanja izzivov v vašem osebnem življenju vas bo obdal ta teden. Dogodivščine, zanimivosti, ki jih v sebi želite, bodo izostale, ne bo jih, zato boste ustvarjali neprijetne situacije in to za vsako ceno. Vzemite to kot prehodno mrtvo obdobje in poskusite uživati v malenkostih, ki imajo prav tako svojo vrednost in čar. Nekateri boste morali sprejeti neko odločitev ta teden, vendar morda še ne boste imeli vseh informacij za sprejem te odločitve. Zato je najbolje, da z odločitvami, kjer vam manjkajo informacije še malo počakate.

Namig 3:

To je vaš teden. Sproži se obilo pozitivne energije, ki lahko del vašega življenja spremeni in obrne iz korena. Ne glede na splošno pozitivno poslovno obdobje, je treba poslovne odnose obravnavati resno in odgovorno. Če v spremembe ne boste vstopili z lahkoto in samovoljno, lahko potreba po  spremembah sproži val nenadzorovane energije. Ne tvegajte, sprejmite spremembe. Pozitivne so. Imate neverjetno potrebo po spremembah tudi na čustvenem področju. To je čas, ko se na ljubezenski sceni odpirajo novi in zelo pozitivni premiki.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: