Tedenska napoved od 14.6.2021 – 20.6.2021

Tedenska napoved od 14.6.2021 – 20.6.2021

Namig 1:

Prihaja teden sprememb na področju ljubezni. Počutili se boste drugače, imeli boste veliko vprašanj, za katere odgovore že dlje časa zadržujete v sebi. Zakaj? Zdaj je čas, da ste pogumni, da si ogledate celotno sliko, razmislite, kaj trenutni dogodki pomenijo za vašo prihodnost. Ne bojte se sprememb, zdaj je obdobje, ko lahko zasijete bolj kot kadarkoli prej, le če boste ravnali po svojih željah in ciljih, seveda na področju ljubezni. Saj veste, kaj želite! Ne pristajajte na kompromise, sezite po zvezdah.

Namig 2:

Uživali boste v popolni čustveni idili. Čustveno navdušenje, okrepljena erotičnost, popolna osredotočenost na vaš osebni čustveni načrt, ki ste ga planirali do potankosti. Tako boste čustveno okupirani, da vas proti koncu tedna lahko pričaka presenečenje na finančnem področju, ki ne bo ravno pozitivno. Neporavnane obveznosti, zamude pri plačilih ali kakšen drug neporavnan dolg vas bo vrnil v realnost in postavil na trdna tla. Preverite informacije, pošto, dokumente, račune in bodite pripravljeni.

Namig 3:

Za vas prihaja težek teden, saj se boste morali spoprijeti s svojimi globokimi strahovi. Prihajajoči teden bo prinesel družinske težave, morebitne so tudi prekinitve partnerskih odnosov, neizbežni so negativni vplivi na vaše odločitve za nadaljnjo poslovno kariero. Vse se bo pomešalo, imeli boste občutek, kot da se vse postavlja na glavo. Pomembno je, da ostanete mirni in s treznim razmišljanjem.  Nikakor se ne spuščajte v razne debate, niti slučajno v prepire in spore, saj se boste z njimi veliko težje spopadali, kot mislite.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: