Tedenska napoved od 17.5.2021 do 23.5.2021

Tedenska napoved od 17.5.2021 do 23.5.2021

Namig 1:

Barvitost, ki jo boste živeli v tem tednu, se bo raznoliko odražala na vaših osebnih odnosih. Lahko tečete, lahko trpite, lahko se ironično smejite. Verjetno boste deležni vseh teh reakcij, a vedno boste črpali moč iz svoje ljubezni in medsebojnega spoštovanja. Na poslovnem področju bo tako nekako – dva koraka naprej in en nazaj. Tako bi lahko prihodnje dni opisali vaš delovni teden. Ko vse sešteješ, ni tako slabo, ker se bo vseeno nekaj spremenilo. In tudi to je nekaj. Razmislite o svojih ambicijah in načrtih za naprej. Popišite tiste želje, ki so letos ostale neizpolnjene in jih prenesite v prihodnje leto s ciljem izpolnitve. Izplača se, verjemite.

Namig 2:

Čaka vas hiter premik dogodkov. Zamujanja so mimo, za vami. Tisto, kar je zastalo nekje konec jeseni lani, se začne intenzivno premikati. Veliko pozitivnih premikov je pred vami, predvsem čustvenih in finančnih. Premiki se bodo nadaljevali še cel mesec. Vse kar je obstalo nekje zadaj se sedaj premika z ekstremno hitrostjo. Glejte, da boste dovolj hitri, da požanjete vse uspehe in ulovite tisto pravo priložnost za obuditev vaših čustev, ki so že zdavnaj zamrla. Nima smisla vztrajati v razmerju, kjer predstavljate zgolj in samo sostanovalca. Izstopite iz neobetavnega odnosa, pred vami je sreča. Stopite ji nasproti.

Namig 3:

v tem tednu bo dokaj nestabilna situacija na čustvenem področju. Možen je konflikt s partnerjem, ki bo izbruhnil povsem nepotrebno in nenadoma. Prizadele vas bodo njegove/njene besede, ki bodo izrečene povsem nepremišljeno. Poskusite čim prej odpustiti, ni mislil-a tako, kot je zvenel. Samski počakajte na svojo srečo do marca meseca prihodnje leto. Tudi poslovno so možni manjši nesporazumi in konflikti z nadrejenimi. Obdobje bo sicer pozitivno tudi za takšne konfliktne situacije, a samo v primeru, če imate namen zamenjati službo in se od obstoječe posloviti, v nasprotnem primeru ni pravi čas za takšne reakcije. Ne sprejemajte večjih odločitev na poslovnem področju, v kolikor niste popolnoma prepričani, da bo sprememba pozitivna.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: