Tedenska napoved od 19.7.2021 – 25.7.2021

Tedenska napoved od 19.7.2021 – 25.7.2021

Namig 1:

Res je, da bo ta teden poln bliskovitih odločitev in obratov, a pri vas angeli opozarjajo, da še ni pravi trenutek za sprejemanje radikalnih odločitev. Situacija še ni dovolj jasna, prav tako vaša trenutna misel o odločitvi ni prava. Opozorilo se nanaša na poslovno in čustveno področje, kar pomeni, če ste želeli kar koli na teh dveh področjih zaključiti ali na novo začeti – počakajte – ni še pravi trenutek. Angeli vam bodo poslali jasen namig, sporočilo, ko bo napočil čas, da stvari odrežete in zaključite. Zaupajte, možen je preobrat nastale situacije – bodisi, da se obstoječa situacija obrne v vaš prid, bodisi, da vas čaka nekaj novega, boljšega, česar v tem trenutku še ne zaznavate.

Namig 2:

Vi vlečete na svojo stran, partner na svojo, kar se bo nadaljevalo tudi v tem tednu. Težko bosta na tak način uspela priti do dogovora, kompromisa ali odgovora na težave, ki jih imata na dnevnem redu. Ne povzročajte dodatne napetosti v odnosu, ki že nekaj časa peša. Ognite se odločitev, ki bi bile posledice burnih čustvenih in nemirnih občutkov. Če prištejemo še poslovne pritiske na vas, k že tako napeti življenjski situaciji, je jasno, da vas čaka naporen teden, ki vas bo izžel na energijskem področju.

Namig 3:

Ta teden bo za vas dokaj ugoden. Poslovno napredovanje lahko dosežete v kontekstu, kot ste si ga zamislili, a z majhnim časovnim zamikom. Vaš trud in delo bo nagrajeno, ne skrbite. Čustveno ste prizadeti, razočarani, kar je posledica vašega prevelikega zaupanja napačni osebi. Žalost in razočaranje, ki vas je zajelo, se umiri in uredi v roku dveh mesecev. Čustva bodo ponovno oživela, prav tako čustvena harmonija. Samske dušice boste kmalu stopile na pot osebi, ki vas bo čustveno popolnoma zmedla. Ne glejte vsega skozi zunanjost osebe – pomembno je srce in to je važno. Če ste med tistimi, ki boste čutili te občutke, vedite, da je to tisto, kar rabite.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: