Tedenska napoved od 21.6.2021 – 27.6.2021

Tedenska napoved od 21.6.2021 – 27.6.2021

Namig 1:

To sporočilo je opomnik, da bi morali začeti skrbeti zase čim prej. Od sebe pričakujete preveč in se kaznujete za najmanjše napake, vendar vedite, da niste stroj za denar ali amulet, ki prinaša srečo drugim, ampak edinstveno bitje, ki si zasluži veselje. Tako kot moramo avtomobilu zamenjati olje, da deluje, tako morate tudi vi spremeniti, zamenjati svojo energijo. Znebite se negativnosti, napetosti, čas je, da naredite nekaj lepega zase. Angeli vam pravijo, da se sprostite tako, kot si želite – pojdite na sprehod, uživajte v naravi ali preprosto uživajte v dišeči in topli kopeli. Šele ko si daste odmerek dobre in zdrave energije, boste lahko dosegli uspeh in prenašali veselje drugim.

Namig 2:

To sporočilo vam bo pomagalo do končne odločitve. Kadar je več možnosti, kot jih je sedaj pri vas, se duša počuti zmedeno, nelagodno in se boji tveganja. Zdaj, ko ste našli pot iz težave in imate več možnosti, je čas, da prisluhnete svoji intuiciji. Sledite znamenjem okoli sebe, vse ima svoj simbolni pomen. Sledite svojim občutkom ob novih priložnostih, ločite, katera možnost prinaša prijetne in katere neprijetne občutke. Nenazadnje, prisluhnite sebi. Zaupajte si. In brez skrbi, sprejeli boste najboljšo možno odločitev, ki bo fantastično vplivala na vašo prihodnost.

Namig 3:

Za mnoge bo ta teden kaotičen in težek, a ne skrbite, hitro bo minilo in po tem kaotičnem tednu pridejo lepi dnevi, ko se boste resnično posvetili samo sebi in spoznali, da se je vse dogajalo z razlogom. Sledi namreč obdobje, v katerem se boste lahko odprli in iskreno spregovorili s svojimi ljubljenimi. Brez skrivnosti! Te dni izkoristite za izravnavo porušenih odnosov, predvsem tistih čustvenih. In ne pozabite, bodite iskreni do sebe in soljudi.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: