Tedenska napoved od 24.5.2021 – 30.5.2021

Tedenska napoved od 24.5.2021 – 30.5.2021

Namig 1:

Nekateri se boste vedno bolj oklepali dejstev in tistega, kar si o vas in vašem čustvenem odnosu misli vaša okolica. Ta dobesedno manjša obsedenost vas bo tako prevzela, da boste nenehno gledali, razmišljali in pazili na to, kako ste videti, kako izgledate in to povsod, kjer se boste pojavili. Ne pozabite, da je najpomembnejše in najlepše tisto, kar je znotraj, in ne tisto, kar je zunaj. Le iskrenost prinaša srečo. Tisti, ki svojo ljubezen še iščete, žal, ta teden ni vaš. Poslovno področje bo tesno povezano z borbo in stresom. Na vas je, da ocenite svoje prednosti in prednosti svojega nasprotnika ter da delujete realno in pametno. Pomembno je, da ohranjate svoje moči, saj vam bo primanjkovalo energije.

Namig 2:

Prihajajo dnevi, ko se bodo nenehno pojavljali novi izzivi in ko bo prihajalo do različnih zamud. Nenehno boste morali preverjati stvari in situacije, da se prepričate, da vse deluje pravilno in da je vse na pravem mestu. Znašli se boste v situaciji, ko se vam bo vse zdelo nemogoče in kaj hitro se lahko preobremenite s kofeinom, sladkorjem, ogljikovimi hidrati. Bodite zmerni. V telo raje vnesite več zdrave energije, kot nesnage. Zdravje in telo vam bosta hvaležna. V prihodnjih dneh je izjemno pomembno, da ste pozorni na gorivo, ki ga vnašate v svoje telo. Imate veliko zamisli in ciljev, ki jih želite realizirati in težko boste kos vsemu temu oz. je vaš uspeh večinoma odvisen od vrste goriva, ki ga vnašate v svoje telo. To vsekakor vključuje tudi vaše misli, saj so tudi misli v tem kontekstu gorivo. Pazite, da bodo pozitivne.

Namig 3:

Končno, približuje se vam osebna razbremenitev, katere posledica bo vaš premik naprej. Zaključujete eno življenjsko poglavje in se pomaknete v novo, lepše. Prav je tako. Ne bi bilo koristno, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Zagotovo boste ob zaključevanju občutili olajšanje, morda tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru prihaja čas, ko morate opustiti tisto, kar ste prerasli. Uspešno se boste soočili s svojimi strahovi in doživeli pozitivne spremembe tako na čustvenem, kot na osebnem področju.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: