Tedenska napoved od 28.6.2021 – 4.7.2021

Tedenska napoved od 28.6.2021 – 4.7.2021

Namig 1:

Imeli boste priložnost zapreti eno poglavje svojega življenja in to še posebej velja za vaše čustveno življenjsko področje. Zadeve se premaknejo in spremenijo na bolje, nekateri odnosi v družini se stabilizirajo, nekateri lahko pričakujete tudi spravo z bivšim partnerjem. Čeprav bo vse videti super, pazite na konflikte. Na poslovnem področju boste dobili nove priložnosti. Tisti, ki ste dokazali svoje sposobnosti v zadnjih nekaj mesecih, dobite ponudbo napredovanja. Pazite se preobremenjenosti, tako fizične, kot psihične. Poglejte malo na svoje zdravje.

Namig 2:

Če greste ven med ljudi, boste naleteli na številne priložnosti za prijetna poznanstva, a žal s površnim karakterjem. Dobro za zabavo, ne pa za kaj več. Torej, znižajte svoja ljubezenska pričakovanja, saj ta teden ljubezni ni na vidiku. Ne bo slabo, vendar se zavedate, da ste imeli že veliko boljših dni. Tisti v odnosih boste na splošno v redu, odnosi umirjeni in ustaljeni. Veliko novih predlogov boste prejeli v poslovnem svetu, na poslovnem področju, vendar ne boste mogli vplivati sami na te predloge in žal nič ne bo odvisno izključno od vas. Počutili se boste kot opazovalec, ki se mu nudi nekaj novega, a brez pravega izziva. Sodelujte in pozorno poslušajte. Berite med vrsticami. Kar zdaj ne gre, bo šlo kasneje.

Namig 3:

Verjetno boste nekoliko zmedeni, ker ta teden nič ne bo ustrezalo vašim ljubezenskim pričakovanjem. Ne bodite razočarani, z mirom in humorjem lahko uspešno ohranjate čvrst status ”quo” v vaši zvezi. Bodite  diplomatski. Vzdušje na poslovnem področju se bo malenkost izboljšalo. Možne so pozitivne spremembe v kolektivu. Pomanjkanje poslovne akcije in novih izzivov pa bo v vas povzročilo monotonost. Vzemite kakšen dan dopusta. Koristilo bo tudi vaši plati partnerskega odnosa.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: