Tedenska napoved od 5.7.2021 – 11.7.2021

Tedenska napoved od 5.7.2021 – 11.7.2021

Namig 1:

Zanimivo bo. Na dnevni red pridejo posamezni usodni dogodki, dogodki srečanj, spoznanj ali razhodov, ki jim ni moč uiti. Čiščenje karme je razlog, da se nekaterih dogodkov ne morete izogniti. Ravno zaradi tega bodite potrpežljivi in ​​nežni do sebe. Sprejmite, kar prihaja, ravnajte najbolje, kot lahko, in videli boste, kako se okoliščine dobro odvijajo. Izstop iz začaranega labirinta vam bo prinesel veliko olajšanje.

Namig 2:

Angeli slišijo vaše želje in molitve ter vam pošiljajo jasne smernice. Pot do izpolnitve čustvene želje ali pot do dosega poslovnega cilja bi bilo dobro prehoditi v spremstvu moške osebe, ki mu zaupate, ki vam je blizu. Koraki se lahko aktivirajo že ta teden. Ni razloga za skrb, odpira se vam več osvetljenih poti, torej več možnosti za rešitev problema oziroma dosego cilja. Močna energija angelov vas vedno spremlja. Angeli vam pošiljajo pomembno sporočilo – brez skrbi stopite in hodite po poti prihodnosti!

Namig 3:

Vzemite si čas, ne prehitevajte. Če niste prepričani, kaj bi povedali ali odgovorili v napeti situaciji, v kateri se boste znašli, si vzemite čas in razmislite. Pomembno je, da pričnete s čiščenjem navlake v svojem življenju, kar že zelo dolgo odlašate. Navlake ljudi in stvari. Pri čiščenju oseb je potreben tehten razmislek. Prisluhnite svoji intuiciji. V tem tednu pri vas na površje pride nekaj, kar je bilo skrito, skoraj “zakopano”. Oddahnili si boste ob spoznanju resnice.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: