Tedenska napoved od 7.6.2021 – 13.6.2021

Tedenska napoved od 7.6.2021 – 13.6.2021

Namig 1:

Teden pred vami označuje svetlo, zlato in prečiščeno avro, srečanje s svojo dušo in pridobivanje novih izkušenj. Angeli vam pomagajo obnoviti vašo moč, vas okrepiti in pripraviti na uporabo močne energije, ki jo imate. Čeprav mnogi ljudje menijo, da je moč nevarna in slaba, ima vsakdo v sebi duhovno moč, ki jo lahko uporabi za kar hoče, za aktivacijo čudežne točke usode. Ne bojte se uporabiti moči za izpolnitev osebnih želja, ambicij in fantazij, vendar bodite previdni, kako jo uporabljate, izbirajte način, saj karma spretno sledi vsakemu vašemu koraku.

Namig 2:

Ta teden boste dobili priložnost, da odpravite vse svoje pretekle težave, slabe in toksične odnose, ki vam povzročajo preveč stresa. Potreben bo pogum, saj vas čakajo dogodki, ki vam lahko bistveno spremenijo življenje. Kljub temu je dejstvo, da vas bo večina dvomila vase. Zakaj? Morda se boste počutili negotovo, tesnobno in prestrašeno, kar bo posledica tega, da nimate začrtanega načrta prihodnosti zase. Sedaj je skrajni čas, da ga pripravite. Zastavite si jasne cilje in jim sledite, na vseh področjih.

Namig 3:

Včasih je bolje biti potrpežljiv in dobro razmisliti, kot sprejemati velike odločitve. Pri vas je v tem tednu ravno ključna potrpežljivost. Vaše trenutne energije in vaša situacija se ne ujemajo in zato vam angeli svetujejo, da je bolje počakati na obdobje ugodnejših energij, kot pa v prihodnjem tednu poskušati delati odločilne in velike korake, ki vas zlahka lahko razočarajo ali jih celo obžalujete. Če pa ste pred dejstvom, da morate takoj sprejeti odločitev, vas angeli opominjajo, da bo pot do izpolnitve in dosega cilja težka, a da bosta močna energija Vesolja in Angelska pomoč  vedno z vami.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: