Tedenski namigi od 12. do 18. Aprila 2021

Tedenski namigi od 12. do 18. Aprila 2021

Namig 1:

Čas je za selektiven izbor. Zavrzite tiste stvari, tudi osebe, če je potrebno, ki v vas že nekaj časa vzbujajo veliko skrb in tudi strah. Ne glede na to, ali gre za osebe ali stvari, se boste pri čiščenju in odmetavanju dokaj dobro odločali. Končno boste dojeli, da ni vse zlato, kar se sveti in temu primerno tudi reagirali, na vseh področjih, tudi čustvenem. Kljub ogromni želji po spremembah in kljub trudu, boste ugotovili, da so vaše želje neuslišane.  Zato se morate nujno oddaljiti od negativnih situacij in ljudi, ki vas obremenjujejo. V tem trenutku privlačite vse slabe energije in nemogoče je, da se do vas prebije sreča tako na poslovnem, kot čustvenem področju. Čim prej se umaknite, bodite močni in ne dovolite si več, da vas izkoriščajo. Niso vsi ljudje, ki so v vaši bližini prijetni in prijazni – večina jih je zavistnih in nevoščljivih. Potrudite se to zaznati in jih odstraniti iz svoje bližine. Začnite takoj.

Namig 2:

Trenutno se soočate s praznino v svojem življenju. Morda še ne veste zakaj, toda to je posledica vaše potrebe po neprestanem nadzoru. Želite, da vaše življenje zmeraj teče po vaših načrtih. Ta teden pa nekaj v vašem življenju ne bo uravnoteženo na takšen način, kot želite, posledično boste vi izgubljeni v lastni zmedi svojih misli. Odprite oči za tisto, kar v življenju pogrešate – to so izjemne izkušnje. Prisiliti se morate, da izstopite iz svojega mehurčka iluzij in opustite svoje navade. V svoje življenje vnesite malo več strasti!

Namig 3:

V tem tednu je pomembno, da se izognete kljubovanju in potrebi, da nekaj naredite na silo in s tem tvegate. Ne vstopajte v nikakršen odnos nenadoma in nepremišljeno. Takšne nepremišljene reakcije vas lahko drago stanejo v prihodnosti.  Bodite čim bolj pasivni, sami s seboj, poiščite svoj mir. Nadzirajte čustva in izkoristite moč razuma. Bolj kot boste sposobni nadzirati svoja čustva in eksplozivnost, bolje bo, saj lahko v prihodnjem obdobju zmedenost energij povzroči, da vam čustva zlahka uidejo izpod nadzora. Čustveno pretiravanje in vaš ponos v povezavi s čustvi vas v tem obdobju lahko privede do dejanj, ki niso premišljena in prinašajo konflikt in izgubo.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: