Tedenski namigi od 5. do 11. Aprila 2021

Tedenski namigi od 5. do 11. Aprila 2021

Namig 1:

Vaš Angelski namig tega tedna glasi:

Odprite svoje srce pozitivnim občutkom! Angeli vam pošiljajo obilje božanske svetlobe, ki vam bo napolnila srce in vam pomagala, da se končno odtrgate iz preteklosti, zaradi česar danes čutite strah pred ponovitvijo dogajanj iz preteklosti. Prosite Nadangela Mihaela, da s svojim svetlobnim mečem prereže vrvi strahu, ki vas vežejo na preteklost! Angeli so vedno z vami. Ves čas ste obkroženi z ljubeznijo in zaščito. To sporočilo je še posebej pomembno za tiste, ki se včasih počutite osamljene, nesprejete, izolirane, drugačne od drugih, obsojene, celo namerno odvržene in zavrnjene. Če se počutite tako, je to opomnik, da nikoli niste sami, vam sporoča Nadangel Mihael. Čas je, da žalostne spomine iz preteklosti za vedno spustite v reko pozabe in odprete vrata duše novim, lepim trenutkom, ki vam jih daje življenje vsak dan!

Namig 2:

Vaš Angelski namig tega tedna glasi:

Povečajte svoje ambicije! Včasih se vam zdi, da od življenja pričakujete veliko, spet drugič, da se niste dovolj sposobni boriti za to, kar si želite, naj bo to ljubezen ali kariera. Angeli vas opozarjajo, da ste popolni in da lahko v življenju uresničite vse sanje! Za prihodnji teden vam Angeli pošiljajo mavrično zvezdo, v kateri je nešteto barv. Zvezda, v kateri se lomijo različne barve, je simbol različnih možnosti, sporočilo pa nakazuje, da ima vsak izmed nas neverjetne sposobnosti, ki so odlično sredstvo za uresničitev želja. V sebi imate dovolj moči, le izkoristiti jo je potrebno. Angeli vas spodbujajo, da se ne predate in ne popustite niti malo, kajti vsak od vas si zasluži vso lepoto, ki jo prinaša življenje. Verjemite vase in ostanite zvesti vsaki svoji želji! Le tako boste dosegli izpolnitev.

Namig 3:

Vaš Angelski namig tega tedna glasi:

Zdaj je čas, da zaživite svoje sanje. Odprite se božanskemu toku ljubezni, zdravja, blaginje, uspeha, izkušenj, znanja in vere. Zaslužite si vse obilje, ki vam je namenjeno. Obilje prihaja k vam v skladu z vašimi prepričanji. Dovolite Angelom, da vas skozi vašo notranjo modrost pripravijo in odprejo morju neskončnega bogastva. Zaupajte sebi in Angelom ter se predajte, da lahko vse pride do vas z lahkoto. Sprejemajte z veseljem, dajte iz srca in se zahvaljujte za vse, kar imate in kar vam bo dano. To je pot do božanskega obilja. Vaša afirmacija tega tedna glasi: Zaslužim si in zato prejemam ljubezen, blaginjo in uspeh na vseh področjih!

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: