Tvoje ŠTEVILO, objava z dne 11. Junij 2021

Tvoje ŠTEVILO, objava z dne 11. Junij 2021

1

Vaša sreča prihaja neposredno od vas samih in če se ne boste potrudili je najti in narediti svoje življenje srečno in vredno, potem bo vaše prihodnje obdobje popoln neuspeh. Zato je pravi način, kako osrečiti sebe, ujeti trenutek, pregledati vse, kar že imate in kar ste dosegli, razmisliti in se vprašati ali je to tisto, kar vas osrečuje in vam lepša življenje? Šele potem, če je vaš odgovor pritrdilen in če ste hvaležni za vse, kar že imate, vedite, da ste svojo srečo že našli. V nasprotnem primeru je nujno, da se predramite in začnete sprejemati odločitve in delati korake. Več od tega, kar že imate, boste našli le trenutek, po tem, ko boste spoznali, da ste s tem, kar imate, že zadovoljni in ko boste prepričani, da lahko iz življenja izvlečete veliko več in se boste za to nekaj več potrudili. Šele takrat boste lahko rekli, da ste srečna oseba, oseba ki ima vse, kar si želi na tem svetu.

2

Po naravi ste oseba, ki si že težko predstavlja, da ne živi življenja tako, kot si želi in zato, če želite najti resnično srečo, poskusite izkoristiti vsak možen trenutek in priložnost, ki vam jo daje življenje in ne skrbite za posledice vse, dokler je to dejanje resnično nekaj, kar si močno želite storiti. Potujte, smejte se, kar najbolje izkoristite vsak trenutek, kajti kdo ve, kdaj je priložnost, ki se nam ponudi zadnja in ali bomo še kdaj dobili priložnost za nekaj, kar smo tako močno želeli doseči. Ne obremenjujte se zaradi možnih posledic, saj so tukaj ravno zato, da vas odpeljejo s poti, po kateri pogumno korakate k vsem svojim ciljem! Osredotočite se izključno na to, kar želite in na srečo, ki vam jo bo prinesel uspeh. Le tako boste uspeli. To življenje je prekratko, da bi ga zapravili za neizpolnjene želje in sanje, zato izstopite iz množice, ki se boji in zgrabite svojo življenjsko srečo, ki si jo zaslužite. Bodite pogumni!

3

Naredite nekaj dobrega zase in za ljudi, ki so vam dragi, ker sreča pride k nam šele takrat, ko so srečni vsi, za katere nam je mar. Vsak trenutek si prizadevajte, da bi te iste ljudi nasmejali, da bodo polni vedrine in pripravljeni na vse življenjske izzive, da bodo na obrazu nosili nasmeh, ki izdaja le moč in željo po uspehu, brez grama strahu in žalosti. Ker ljudje, ki jih imate radi in ki imajo radi vas, bodo storili enako za vas in poskušali vsak vaš trenutek napolniti s srečo, kar bi moralo biti dovolj motiva za uspeh in srečno življenje. Zato podajte roko tistemu, ki jo potrebuje, obrišite solze tistega, ki je žalosten in opazujte nasmehe na obrazih vsakega od njih in šele nato se nasmejte z zavestnim vedenjem, da ste nekomu polepšali trenutek, dan ali celo življenje in da se je obrestoval ves trud, vložen v to srečo. Šele ko svoje srce napolnite s srečo, ker ste drugega osrečili in mu polepšali življenje, boste lahko enako napolnili svojo dušo in telo z nepopisno osebno srečo, saj ste oseba, ki je pripravljena narediti vse, da bodo drugi srečni, da bodo dobro. Šele takrat ste srečni tudi vi.

4

To sporočilo danes prihaja v vaše življenje z namenom, da vas opomni, da ste vi in ​​vaša dejanja vaša motivacijska sila, tako kot so vaša dejanja vaša volja in navsezadnje je vaša volja vaša usoda. Zato se danes prepričajte, da ste arhitekt svojega življenja, vstanite in z ljubeznijo in pozitivno energijo potrdite, da si zaslužite najboljše na svetu in v svojem življenju ter delajte na tem. Ni nujno, da dosežete svoj cilj v enem dnevu, pomembno je, da greste vsak dan naprej, po poti svojih sanj in se nikoli ne nehate premikati naprej, tudi če kdaj vaše sonce malo zaide in dnevi postanejo oblačni. Tako boste videli, kako dan za dnem, tisto, kar se je začelo kot projekt, postaja bolj resnično in kako vaše življenje postopoma postaja srečno, zadovoljno in uspešno. Semena svojega čudovitega življenja posadite z ljubeznijo, kajti kar boste posejali, boste na neki točki tudi poželi.

5

Vaše misli so zelo močne, ker so material za vse, kar obstaja. Vendar vedite, da ne gre samo za misli ali ideje, temveč za to, kako te ideje oživeti. Sporočilo in število, ki ste ga izbrali, danes prihaja v vaše življenje z namenom, da vas povabi na kratek oddih, organiziranje idej, urejanje misli, vnašanje jasnosti v vaše misli in aktiviranje premikanja v prihodnost s srečo in mirnim duhom, da boste lahko dosegli vsak svoj cilj. Vaše sporočilo je, da ostanete mirni in pridobite jasnost. Analizirajte vsako svojo idejo, dajte ji prednost, posvetite se razvoju tistih, ki vam pomagajo pri osebni rasti, ki vam pomagajo postati srečnejši in vas vodijo do vaših sanj. Ne pozabite, da je vaš um kot voda. Ko je miren, odraža lepoto sveta. Umirite se, poglejte širše in šele nato stopite proti svoji sreči, ki vam je povsem blizu.

6

To sporočilo vas danes opozarja, da morate reči, da ni nobenega razloga, da se še zmeraj kaznujete za preteklost. Vse, kar ste naredil, ste naredil najbolje, kot ste lahko v danem trenutku. Sprostite preteklost z ljubeznijo in se ji zahvalite za znanje, ki ga imate zdaj. Vsak dogodek v vašem življenju, ne glede na to, kako čuden ali nerazumljiv se zdi, je del večjega načrta. Verjetno boste na svoji poti še kdaj naleteli na težave in nekaj dvomov, toda če boste živeli z ljubeznijo in predanostjo, potem ne bo omejitev za vas in za vse dobro, kar se mora zgoditi. Vaše današnje sporočilo je, ljubi tisto, kar te obdaja, kajti ljubezen je resnična in največja moč vesolja! Kdor ljubi, lahko doseže vse, in kar se naredi z ljubeznijo, se bo izkazalo za dobro. Vedno!

7

To sporočilo danes prihaja v vaše življenje z namenom, da vam pove, da čeprav stvari ne gredo vedno tako, kot si želite, vedite, da gredo vedno tako, kot morajo, tako, kot je prav in so vedno takšne, kot morajo biti. Ko boste razumeli to veliko resnico, bo vaše življenje veliko bolj izpolnjeno in srečnejše. Zato ozavestite to in izberite olajšano pot do svoje popolne sreče. Veste, življenje je kot reka, ki teče po svoje! Zato ne poskušajte iti proti toku, to resnično nima smisla. Je zelo težko, skoraj nemogoče. Namreč, ko nekaj potisnemo, premaknemo na silo, navadno ustvarimo težavo. Zato, če svojemu umu rečete ne, se le ta začne upirati. Zato vedno, ko naletite na težavo, je najboljši način, da jo rešite tako, da jo najprej poskusite razumeti, sprejeti in ji slediti, ne pa se boriti proti njej.

8

Prosim vas, da ne sprejemate prezgodnjih zaključkov v trenutnih okoliščinah. Ta situacija ni takšna, kot se zdi na prvi pogled. Morda boste presenečeni, ko boste ugotovili, da ste dobili nekaj povsem drugega od tistega, kar ste iskali. Verjetno se sprašujete in imate občutek, da je Vesolje storilo napako. A pazite, da te situacije ne boste presodili prezgodaj. Vesolje ne dela napak in tudi vi niste storili ničesar narobe. Pravzaprav je to prikrit blagoslov. Če ste imeli načrte, ki so v zadnjem trenutku nenadoma propadli, vedite, da je to zdaj za vas najbolje. Stvari nikoli ne izgledajo takšne, kot so v resnici, in ta situacija ima pravzaprav presenečenje, ki bo za vas pravi blagoslov. Opustiti morate vse obsodbe in biti prepričani, da  vam bo Vesolje na najbolj nepričakovan način prineslo želeno. Zaupajte!

9

Svoje življenje krojite na podlagi namenov, ki jih pošiljate v Vesolje. Ko resnično sledite toku zakona privlačnosti, se čarovnija začne dogajati! Sinhronosti začnejo postajati del vašega vsakdanjega življenja. To je resnično čarobna izkušnja. Včasih mislimo, da smo v harmoniji z Zakonom privlačnosti, a smo od njega krepko ločeni. Od Zakona privlačnosti se ločimo tako, da ustvarjamo odpor do tega, kar želimo. Odpor se pojavi zaradi strahu pred spremembami ali zaradi občutka nevrednosti. Čas je, da odprete svoje srce za sprejem. Vedite, da ste vredni in da si zaslužite! Tokrat se osredotočite na to, kar si resnično želite. Kaj želite izkusiti? Ko boste imeli jasno sliko o tem, kaj želite, imejte sliko v mislih in prejemali boste to vsak dan. To sporočilo danes za vas je opomnik, da lahko ustvarite tisto, kar želite ustvariti! Imate razlog, da se počutite navdušeni. Pravkar ste pripravljeni izkusiti čarobnost prikazovanja svoje resničnosti!

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: