Unikatni Angelski zapis za mesec MAREC

Unikatni Angelski zapis za mesec MAREC

JANUAR

Imate samozavest, vendar jo morate ločiti od svojega ega. Sebičnost v čustvenem odnosu je zelo tvegana in vas lahko oddalji od partnerja. Samski boste uživali v času, ki ga boste preživljali s prijatelji, večjih sprememb na čustvenem področju ni pričakovati ta mesec. Zajel vas bo pozitiven val energije, tako poslovno, kot v zasebnem življenju. Vse bo teklo, kot po maslu. Angeli vam svetujejo, uživajte mesec.

FEBRUAR

Počakajte! Če ste v dilemi, z odprtim vprašanjem, na katero lahko odgovorimo z DA ali NE, vam angeli razkrivajo dejstvo, da je tokrat odgovor NE. Trenutno bi bila takšna odločitev napačna, nekaj bi šlo narobe, morda ni pravi čas, da to storite ali pa vse kocke niso sestavljene, kot bi morale biti. Nekaj manjka. Vsekakor bodite potrpežljivi in ​​sami boste začutili, kdaj bo pravi čas za takšno odločitev. Potrpežljivost je ključ dobrih odločitev.

MAREC

Zanimivi dogodki, s katerimi se boste vsakodnevno srečevali, bodo v vas prebudili uspavane sanje o pravljični ljubezni. Imeli boste toliko motivacije in energije za druženje in flirt, da se vaše flirtanje hitro lahko obrne v pretiravanje. Ne zanemarjajte svojih dolžnosti na drugih področjih življenja zaradi vsega, kar vas čaka. Vse, kar boste naredili, bo nekako šlo v senco in kasneje v pozabo. Vseh kock ni mogoče zložiti hkrati. Angeli vas usmerjajo v potrpežljivost.

APRIL

Čustveno iščete dodatne užitke, ker se ne počutite izpolnjeni v odnosu, v katerem ste trenutno. Ta vidik opozarja na nevarnost vključevanja v dolge, naporne razprave, ki vodijo v nadležne razprave in prepire v obstoječi zvezi. Svoje čustvene zmede ne obravnavajte z agresivno komunikacijo, ker vas bo toliko bolj izčrpala. Privoščite si sprostitev, napolnite baterije in nato premislite, kaj pričakujete od svoje partnerske zveze in ali se izplača potruditi ali je bolje opustiti in stopiti naprej. Angelski nasvet za vas je prisluhnite srcu.

MAJ

Sami si postavljate nove odgovornosti v življenju. V skladu s tem je neizbežno srečanje in spoznavanje ljudi, ki bodo odkrito predstavili svoje zahteve, kaj pričakujejo od vas. Ne preostane vam nič drugega kot da se disciplinirate, sprejmete zadolžitve, ki vam jih naložijo in se lotite dela. Vašo ljubezensko stabilnost lahko zamegli stiska druge osebe, ki vam je zelo blizu in draga. V sredini meseca boste sprejemali pomembno odločitev glede vašega ljubezenskega statusa, pri nekaterih pride celo do prekinitve razmerij. Angelska usmeritev je sledite svojim sanjam.

JUNIJ

Polni ste idej in zdaj je čas, da jih aktivirate in spustite na površje. Ne razmišljajte preveč o stvareh in glejte, da se ne onesposobite s sumničavostjo. Preprosto morate verjeti vase in v svoje sposobnosti. Sedaj je čas za delovanje in zaupanje vase. Zdaj lahko zelo hitro ustvarite tisto, po čemer hrepenite, kar želite. Prepričajte se le, da so vaše dejanske želje usklajene z željami vašega srca. Angeli svetujejo, sezite po zvezdah.

JULIJ

V tem mesecu se od vas pričakuje sprejem resnih čustvenih odločitev. Do dramatičnih sprememb ne bo prišlo, vendar boste morali sprejeti in se sprijazniti z določenimi situacijami. Ta mesec je prijeten za vse, ki iščejo sorodno dušo. Odprite se za nova poznanstva in pričakujte nov romantičen začetek. Ta mesec so na vidiku manjše finančne težave, kot posledica nekaterih birokratskih zapletov, ki jih ne morete vnaprej predvideti. Vse se bo dobro zaključilo. Angelski nasvet je dovolite si sprostitve in ljubezni.

AVGUST

V Marcu bo potrebno obnoviti energijo in se potruditi, da bo okrevala tudi vaša duša. Težave in skrbi iz preteklosti so na duši pustili globok pečat, zdaj pa je čas za novo rojstvo. Angeli vas opominjajo, da potrebujete počitek in sprostitev. Prepustite se zdravilni energiji in znova najdite mir in ravnovesje. S tem namigom vam Angeli sporočajo, da so težave za vami, da ni treba več skrbeti in da prihaja veliko boljše in brezskrbno obdobje. Počutite se varno, zaščiteno in poskrbite, da boste obkroženi z ljudmi, ki jih imate radi.

SEPTEMBER

Za vas bo to dokaj dinamičen mesec, poln dogodkov, tako na čustvenem, kot na osebnem področju. S partnerjem boste naleteli na nerazumevanje, zato je najbolje, da se o vsem, kar vas muči, iskreno pogovorite. Bodite pozorni in ne stopajte v globlje debate s partnerjem, ker vam to lahko prinese precej negativen vpliv na vašo prihodnost. Če niste pripravljeni na sprejemanje kompromisov, razmislite, ali ima vajina veza prihodnost. Proti koncu meseca se bodo razmere sicer stabilizirale in dosežete lahko svobodnejšo in bolj sproščeno komunikacijo. Samski ste se pripravljeni lotiti nove romance. Angeli pravijo ohranite fokus in umirjenost.

OKTOBER

Ta mesec boste ponovno odkrili svojo skrito moč, ki jo imate in jo boste uporabili tako, da boste pomagali svojim ljubljenim, da se vrnejo na pravo pot v življenju. Pomagajte svojim bližnjim, ki so tik pred obupom, ki so obstali in ne vidijo poti naprej. Opomnite jih na njihove talente, sposobnosti in njihov namen v življenju. Angeli vas opominjajo, da vas varujejo in da imate zdaj možnost širjenja pozitivne energije. Ne pozabite, da se dobro z dobrim vrača. Nekdo potrebuje vašo pomoč.

NOVEMBER

Vsa vaša čutila bodo v akciji, zato lahko načrtujete, kako si organizirati življenje in kako bolje organizirati svoje finance. Mnogi boste odkrili večje finančne dobičke in način, kako jih doseči, medtem ko boste nekateri uživali v svojih čustvenih občutkih. V partnerskih odnosih so možne iskre prepirov, zato se raje vzdržite tokrat. Angeli vas usmerjajo, da se zazrete vase, prisluhnite intuiciji.

DECEMBER

Vztrajni boste pri izražanju svojih stališč. Toda ne silite svojega partnerja, da razmišlja enako kot vi. Možni so konflikti. Samski končno razkrijete čustva svoji simpatiji. Čas je, da počasi okrevate od negativnih energij, ki so vas v preteklosti utrudile. Poslovno boste svojo melanholijo in izčrpanost prikrivali z lažno vedrino, kar lahko povzroči, konfliktne situacije v vašem delovnem okolju. Kot dežurni osumljenec bodite previdni, lahko ste krivi, tudi če odgovornost ni vaša. Ohranite samozavest in stojte za svojimi odločitvami. To je vaš nasvet meseca.

Deli na: