VIKEND namig od 20. do 21. Februarja 2021

VIKEND namig od 20. do 21. Februarja 2021

Namig 1:

Ta vikend je pomembno, da se izognete kljubovanju in potrebi, da nekaj naredite na silo in s tem tvegate. Ne vstopajte v nikakršen odnos nenadoma in nepremišljeno. Takšne nepremišljene reakcije vas lahko drago stanejo v prihodnosti. Ta vikend bodite čim bolj pasivni, sami s seboj, poiščite svoj mir. Nadzirajte čustva in izkoristite moč razuma.
Bolj ko boste sposobni nadzirati svoja čustva in eksplozivnost, bolje bo, saj ta vikend, dodatno pod vplivom Lune (prvi krajec) čustva zlahka uidejo izpod nadzora. Čustveno pretiravanje in vaš ponos v povezavi s čustvi vas v tem obdobju lahko privede do dejanj, ki niso premišljena in prinašajo konflikt in izgubo.

Namig 2:

Ta vikend bo na preizkušnji vaše potrpljenje. Nestrpno pričakujete spremembe, ki ste jih aktivirali kot igralec s pomembno vlogo. Odlično ste si zastavili smer, sedaj je vprašanje realizacije. Potrpljenje ni vaša moč in vrlina, a je tokrat nujno potrebno. Obvladajte napetosti in brzdajte razpoloženje. Nujno je držati stvari pod nadzorom in obvladati živce, sicer se boste srečali z resno stresno situacijo. Vpliv prvega krajca lune bo poskrbel za realizacijo v vaši smeri, če boste le upoštevali navodila. Čas je, da zavihate rokave in dokončate nekatera pretekla dela in zaključite določene situacije! Ne glede na vse, zaključite kot zmagovalci!

Deli na: