VIKEND NAMIG od 20. do 21. Marec 2021

VIKEND NAMIG od 20. do 21. Marec 2021

Angelsko VIKEND (20.3.-21.3.2021) vodstvo glasi: ”Spremenite svoje dosedanje izkušnje v resnično modrost. Naj vas neprijetni dogodki iz preteklosti ne ovirajo in motijo, ampak naj vam služijo.”

Namig 1:

Zavedate se, da je iskrena ljubezen največja moč. V sebi imate morje ljubezni, popolno energijo ljubezni, ki jo je treba le izraziti na pravi način. To danes ni klasičen namig za vas, temveč zahteva Vesolja. Ne bojte se moči ljubezni, izrazite svoje občutke. V sebi imate popolno ravnovesje moške in ženske energije, zato boste ta vikend in v prihodnjih dneh zlahka našli svojo pot v čarobni igri ljubezni.

Namig 2:

Imate močno energijo, narediti je potrebno le prvi korak in že boste blizu zmage. Zdaj je pravi čas, da se lotite področja uresničevanja svojih sanj in upanj. Ne glede na vaš cilj, ne glede na strast in ne glede na to, k čemu stremite, je čas, da se AKTIVIRATE! Vesolje vam pošilja močno energijo, ki jo je potrebno izkoristiti čim bolje in to ravno ta vikend. Na področju kariere, ljubezni ali različnih odnosov lahko naredite pomembne spremembe… Ne pozabite, lahko storite in tudi dosežete VSE, kar si zadate!

Za vas z ljubeznijo,

 

Deli na: