VIKEND namig od 27. do 28. Marca 2021

VIKEND namig od 27. do 28. Marca 2021

VIKEND (27.3.2021-28.3.2021) v znamenju Polne Lune bo poskrbel za rahlo zmedo. Vprašanja kam, zakaj in kako nam bodo iritirala misli tako v soboto, kot nedeljo. A nič zato, Angelsko vodstvo vam razkrije smer. Umiri se, začuti smer ali število, zapiši izbrano v komentar in počakaj na svoj namig.

Namig 1:

Ta vikend bo za vas psihično izredno zahteven. Uvideli in dojeli boste čustvene stvari, na katere morda niste pripravljeni, zaradi česar boste morda čutili potrebo po izogibanju in begu, izpustili pa boste priložnost, da jih razrešite in se znebite tega bremena. Vendar ne krivite sebe za to, včasih preprosto še nismo pripravljeni na nekaj. Energetsko boste postavljeni na križišče med preteklostjo in prihodnostjo. Kam se boste odpravili? Naprej ali nazaj? Dejstvo je, da ne morete pobegniti iz svoje preteklosti, vendar jo lahko sprejmete in sprostite negativne občutke, ki so vezani nanjo. Poskusite živeti, ljubiti in sanjati ZDAJ, ne da bi se ozrli nazaj. Tam zadaj ste že bili in veste kaj in kako je bilo.

Namig 2:

Ta vikend je idealen za razmišljanje in povzetek vašega življenja. Ne glede na to, kako boleča je lahko resnica o vaši čustveni situaciji, jo morate sprejeti zdaj. Znebite se starih čustev, ki vas dušijo in vam ne dajejo priložnosti za razvoj – nadomestite jih z novimi, svežimi čustvi, tudi če vas to stane prekinitve odnosa. Odpira se veliko priložnosti, imeli boste širšo sliko in dojemanje resničnosti, videli boste več, tudi tisto, kar vam je bilo do sedaj prikrito. Vaša intuicija bo okrepljena in jo bo treba izkoristiti v največji možni meri. To je odlično obdobje sprememb, saj vas notranji glas lahko popelje na pravo pot.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: