VIKEND namig od 3. do 4. Aprila 2021

VIKEND namig od 3. do 4. Aprila 2021

Mešanje energij prinaša presenečenja, nenadne in nenavadne spremembe in dogodke….čustveni šok ali preobrat. Vznemirjenje, napetost, instinktivne reakcije. Možna pa je tudi nova, nenadna, usodna ali vsaj ne čisto običajna čustvena zveza ali pa druga skrajnost – popolna ohladitev na področju čustev in boleči razhodi. Doleti nas lahko marsikaj…

 

Namig 1:

Ta namig prihaja k vam ob pravem času, ravno takrat, ko nujno potrebujete odgovore. Predstavlja pridih svetle energije, izboljšanja in razvoja duhovnosti. Angeli vas opozarjajo, da bodo vse težave kmalu rešene, vendar naj vas to ne zaslepi, da bi pozabili, kaj je vaš življenjski namen. Angelska svetloba in ljubeča energija vas bo objela vedno, ko se boste počutili osamljene in nekoliko potrte. Angeli vas opozarjajo, da niste nikoli sami in da boste našli najboljši način, da vrnete svetlobo v svojo dušo. Tudi ta praznina, v kateri ste se znašli, je bila potrebna in ima svoj namen.

Namig 2:

Ta vikend bo psihično izredno zahteven. Uvideli in dojeli boste stvari, na katere morda niste pripravljeni, zaradi česar boste morda čutili potrebo po izogibanju in begu, izpustili pa boste priložnost, da jih razrešite in se znebite tega bremena. Vendar ne krivite sebe za to, včasih preprosto še nismo pripravljeni na nekaj. Energetsko boste postavljeni na križišče med preteklostjo in prihodnostjo. Kam se boste odpravili? Naprej ali nazaj? Dejstvo je, da ne morete pobegniti iz svoje preteklosti, vendar jo lahko sprejmete in sprostite negativne občutke, ki so vezani nanjo. Poskusite živeti, ljubiti in sanjati ZDAJ, ne da bi se ozrli nazaj. Tam zadaj ste že bili in veste kaj in kako je bilo.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: