Zapis ob Polni Luni z Luninim Mrkom, 26. Maj 2021

Zapis ob Polni Luni z Luninim Mrkom, 26. Maj 2021

Sporočilo 1:

Na ljubezenskem področju vas čakajo pozitivni premiki. Deležni boste lepega presenečenja. Ko se združita Angel ljubezni in Angel sreče, se zagotovo zgodi nekaj, kar bo izboljšalo vaše duševno stanje, posledično seveda vaše čustveno počutje. Če živite sami oziroma ste samski, potem ta sprememba napoveduje srečanje z novo, srčno, romantično osebo. Če ste vezani lahko to pomeni obnovo komunikacije s pomembnim sorodnikom, prijateljem, lahko celo obnovo komunikacije z bivšo ljubeznijo, ki še zmeraj zaseda posebno mesto v vašem srcu. Pripravite se, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam odpirajo! Priložnosti so na vidiku, sedaj v tem trenutku. Nove priložnosti in pozitivne informacije vam bodo v prihodnjem obdobju pretresale vaš vsakdan. Bodite vedno pripravljeni izkoristiti trenutek, ko se vam ponudi priložnost in pustite, da vas v danem trenutku vodi vaša intuicija. A vseeno pazite, da ne odgriznete več sadeža, kot ga lahko prežvečite! Dan ima le 24 ur!

Sporočilo 2:

Današnja Luna, skupaj z mrkom, vas bo pospremila v fazo zdravljenja. Končno boste pogledali vase, zato, da prepoznate svoje lastne potrebe in zato, da vam ne bo treba več čakati, da bi drugi “uganili”, kaj bi radi in kaj želite. Obdobje tokratne lune pri vas lahko povzroči resne nesporazume, tudi psihične zlome. Za vas je sicer skoraj naravno, da stopate v odnos z nenormalno mero strasti in tudi odhajate iz odnosov brez obrazložitve, brez pozdrava. Drage moje dušice, ta model ni več v modi in stvari se spreminjajo. Takšne spremembe so drastične in se ne morejo zgoditi v trenutku, brez premisleka. To je proces in čas ob tokratni luni je ravno čas izvedbe tega procesa. Partner je razpoložen za komunikacijo, za pogovor, toda vaš “nivo tolerance” in ognjeni bes se lahko hitro razplamti. Ne glede na vse, verjemite, da bo lepo slišati, kaj vam želi partner povedati. Poskusite se obvladati, poskusite se prepustiti Angelskemu vodstvu, da vam pomagajo pri gašenju te vaše ognjevitosti, preden požgete vse okrog sebe. Prisluhnite nasprotni strani.

Sporočilo 3:

Vse se premika, veliko se dogaja v vašem osebnem življenju. Medtem ko poskuša negativna energija besno poganjati pedale, se kolo sreče tokrat obrne v vašo korist, predvsem na čustvenem področju! Ste v obdobju zapeljevanja in izžarevate močan čar in karizmo. Kljub temu pa bodite previdni in ne bodite preveč posesivni do svojega partnerja ali preveč direktni in vzvišeni, če poskušate osvojiti svojo novo sanjsko ljubezen. Namreč, ne manjka vam veliko in stvari vam lahko uidejo izpod nadzora. Zato prosim bodite previdni. Poskusite se kontrolirati. Kar zadeva poslovno področje, boste spet na začetku, kar pomeni bodisi novi poslovni začetek, obetavne ideje ali začetek novega posla. Pod vašo navidezno umirjenostjo boste v bistvu polni ustvarjalnosti. Vaše navdušenje vam bo odprlo marsikatera danes še zaprta vrata!

Sporočilo 4:

Energije vam napovedujejo obdobje čustvene preizkušnje in obdobje močnega občutka samote in melanholije. Počutite se zapuščeni s strani oseb, ki so vam še nedavno bile posebej blizu, nerazumljeni s strani tistih, ki jih imate radi, in popolnoma nemočni glede svoje čustvene prihodnosti. Zaprite se, umaknite se vase, v svoj svet in mirno razmislite o življenjskih odločitvah in svoji prihodnosti. Stvari na poslovnem področju tečejo nekoliko počasneje, veste, da svojih ciljev ne boste dosegli, to vam je že kristalno jasno, na obzorju pa zaenkrat ni videti rešitve, vse je v mraku. Zajela vas bo energija frustracij. Čutili boste, da vas nihče ne posluša, da vaše ideje niso zanimive, da vaša vrednost pada, vi pa ne boste imeli energije za boj. Precej težavno obdobje vas spremlja, a ne bo trajalo večno. Poskusite prebuditi vsaj malo energije iz svoje globoke notranjosti, pobrskajte in najdite vsaj kanček pozitive, škoda bi bilo, če bi se zdaj odpovedali svojim sanjam in vrgli puško v koruzo. Angel vztrajnosti vam bo vlil pogum.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: