Zapis ob Prazni Luni, 10. Junij, 2021 ob 12:53

Zapis ob Prazni Luni, 10. Junij, 2021 ob 12:53

Luna 1:

Današnja luna vam prinaša melanholijo, celo blago depresijo. Ljudje iz vaše preteklosti se naenkrat vrnejo v vaše življenje in prihodnost. To vas bo precej iztirilo, čeprav boste imeli občutek, da vam ni mar. Marsikaj iz preteklosti, tudi bolečine, se bo v vas prebudilo ponovno. Po drugi strani bo v tem času pri vas precej aktivno področje zdravja, zato več počivajte in pazite nase.

Luna 2:

Tokratna luna  dvigne vašo samozavest na višji nivo. Napolni vas z neverjetno energijo. Čudoviti začetki in lepe priložnosti so pred vami. Vesolje vam daje nova navodila za napredek in preobrazbo. Zdaj je vaš čas! Imate čudovite možnosti za uspeh in napredek, še posebej, na poslovnem področju. Na vsakem področju življenja imate optimistično vizijo prihodnosti, a najboljši mejnik vas čaka na kariernem področju.

Luna 3:

Tokratna luna bo podžgala vašo notranjo strast in erotični naboj! Bodite drzni. Sprostite svoj pustolovski duh. Tvegajte in si drznite. Sedaj ne igrajte na karto gotovosti. Ne, raje se neustrašno podajte v smer, kamor vas vleče srce. Uspeha ne prinaša bojazljivost, pač pa resnična predanost uresničevanju svojih sanj. Predstavljajte si jasno sliko svojega uspeha in uresničila se bo. Uživajte v razburljivosti tveganja, v svoji neustrašnosti in drznosti. Tvegajte sedaj, izplačalo se bo. Neustrašno spremenite svoje življenje.

Luna 4:

Pričakujte stagnacijo vsega, na vseh področjih, zato v prihodnjem obdobju ne poskušajte začeti ničesar novega.  Na vas bo tokratna luna imela največji vpliv. Doletelo vas bo vse, kar je možno, od vrhunca vzhičenosti, do popolnega razočaranja, a tolažite se s tem, da bo hitro minilo. Čustveni pretres in občutek podrejenosti vas bo najbolj iztiril. Posledično, zaradi stresne situacije se bo vse skupaj odrazilo tudi na zdravstvenem področju s padcem imunskega sistema, kar vas lahko za kakšen dan položi v posteljo.  Globoko dihajte in počakajte na ugodnejši čas.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: