Zapis POLNA LUNA 27. April 2021

Zapis POLNA LUNA 27. April 2021

Super Polna Luna (27.4.2021, Ščip ob 5:32)
Razsvetljuje nas tako s svojim sijajem, kot z neverjetno, čarobno energijo. Čaka nas veliko dinamičnih in močnih čustev in vedite, tisto, kar je skrito, zdaj prihaja na površje! 

Luna 1:

Prihaja čas, ko se boste vračali nazaj, ker ste tam zadaj nekje nekaj pustili, nekaj, kar vam preprečuje napredek. Lotili se boste ”čiščenja prahu” v najbolj skritem kotičku vašega življenja in tukaj boste naleteli na nekaj, kar vas bo presenetilo. Spoznanje, vpogled, soočenje – to bo tisti trenutek, ki bo osvetlil temo in obudil čustva. Gre za trenutek spoznanja, ki bo izredno občutljiv, ranljiv. Pojavila se bodo močna čustva, ki vam bodo prinesla odkrita sporočila. Boste končno dojeli, kje v resnici so ves ta čas tičala vaša iskrena čustva? Boste končno dojeli, kdo je ta oseba in naredili korak v smer razkritja? Seveda, luna z angelsko pomočjo bo poskrbela za premik. Ne skrbite.

Luna 2:

Na ljubezenskem področju vas čakajo premiki, pozitivni seveda. Deležni boste lepega presenečenja. Ko se združita Angel ljubezni in Angel sreče, se zagotovo zgodi nekaj, kar bo izboljšalo vaše duševno stanje, posledično seveda vaše čustveno počutje. Pripravite se, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam odpirajo! Priložnosti so na vidiku, sedaj v tem trenutku. Nove priložnosti in pozitivne informacije vam bodo v prihodnjem obdobju pretresale vaš vsakdan. Bodite vedno pripravljeni izkoristiti trenutek, ko se vam ponudi priložnost in pustite, da vas v danem trenutku vodi vaša intuicija. A vseeno pazite, da ne odgriznete preveč, več, kot lahko prežvečite! Dan ima le 24 ur!

Luna 3:

Vse, s čimer se bo potrebno soočiti, prihaja na površje. Ste v obdobju velikih čistk. Vse, kar ste potlačili ali pred čemer ste poskušali ubežati, bo prišlo pred vas in vas pogledalo v oči! Poklicani boste k reševanju nekaterih problemov iz preteklosti. Pod preprogo ni več prostora, na površje pride vse, s čemer se je treba soočiti. V prihodnjem mesecu dni nekaj končujete, rešujete situacijo, s katero niste sprijaznjeni. Pomembno je, da se reši in posledično se vi razbremenite bremena ter zadihate s polnimi pljuči.

Luna 4:

Razkrivanje, odkrivanje, priznanje in resnica. Vse to so pojmi, s katerimi se boste srečevali v obdobju današnje polne lune. Nekaj ​​skrivnosti priplava na površje, a dobro za vas je, da ne prav vse. Oseba iz preteklosti spet vstopa v vaše življenje, s pozitivnim namenom. Pomembno je, da ste mirni in se prepustite. Ni potrebe, da zganjate paniko. Tisto, kar priplava na površje je nujno, da se razkrije. Meditirajte, umirite misli. Vstopite v tišino, ko vam postane zunanji svet preveč. Zaupajte svoji intuiciji. Ne žrtvujte se in se nehajte kriviti za vse. Tu izgubljate največ energije. Zaradi strahu in negotovosti se ne izolirajte pred dobrimi stvarmi in izzivi. Razkriti je treba le iluzije in prevare. Saj veste, resnica je edina pot.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: