Zapis SONČEV MRK, 10. Junij 2021 ob 12:43

Zapis SONČEV MRK, 10. Junij 2021 ob 12:43

Voda:

Zbogom staremu, dober dan novemu. To je vaš moto, ki se aktivira z današnjim Sončevim mrkom, ki ima podporo Prazne Lune. Zaključujete del življenja in sedaj se začenja novi, boljši del za vas. Zaradi močnega vpliva Prazne Lune, se boste lahko počutili ranljivo pri določenih spremembah in zaključkih. Sprejmite jasne odločitve in stopite naprej. Ne bojte se, ne boste obžalovali. Samo poslušajte svoj notranji glas.

Zrak:

Pozitiven poslovni in finančni premik vam prinaša današnja energija Sončevega mrka. Aktivacije so se že zgodile. Čaka vas ugoden posel, uspešen nakup in stabilizacija ter trdnost na področju financ. Za sprejem pomembne življenjske odločitve je idealen čas pred vami. Bodite vztrajni, ne obupajte in ne odstopajte od novih poslovnih zagonov, novih projektov, ker se podobna priložnost ne bo več zgodila. Imate vse adute, izkoristite jih. Poslovni in finančni uspeh je prav blizu, čustveno stanje pa bo precej monotono.

Ogenj:

V vaše srce se bodo pritihotapili strahovi in dvomi. Niste prepričani, ali vas imajo ljudje okrog vas radi, ker ste kot oseba vredna ljubezni ali pa je to zato, ker imate moč, da jim privoščite nekaj več, tudi materialno. Odgovor na to dilemo morate nujno poiskati. Najdete jo v dnu vaše duše, ki pozna odgovor. Sami čutite kakšen je odgovor, saj imate močno intuicijo. Današnji Sončev mrk vam bo pomagal dojeti in tudi razumeti, zakaj je tako, kot čutite in zakaj so nujne spremembe. Ne dovolite si, da vas izkoriščajo.

Zemlja:

Spustite dragi moji. Ko boste spustili in opustili potrebo po nadzoru, vas bo vaša sproščena energija vodila k hitri uresničitvi vaših želja. Ta energija Sončevega mrka z dodano močjo Prazne Lune lahko obrne vašo usodo. Želja, da se pokažete v najboljši luči, vas preprosto potiska naprej. Pred vami so pomembne, zanimive spremembe. Ne obotavljajte se, kar pogumno!

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: