Zapis za mesec JUNIJ 2021

Zapis za mesec JUNIJ 2021

JANUAR

Preveč sanjate in vaše trenutne želje niso neposredno povezane z resničnostjo. Imate nekaj ciljev, ki so zelo oddaljeni od vašega trenutnega stanja, čutite, da ste najboljši in nedosegljivi, realnost pa je nasprotna temu. Po iskrenem pogovoru boste imeli priložnost pristati na tleh. Ne bodite površni in nezaupljivi do svoje ljubljene osebe, to tudi vam ni všeč in zato ne delajte drugim tistega, kar sami ne marate. Spremembe razpoloženja bodo postale vaša stalnica, en dan se boste počutili odlično, naslednji dan pa boste potrti in žalostni. To je prehodno obdobje in ne bo trajalo dolgo, zato brez skrbi. Potrebujete nekaj sprememb v življenju in ni nujno, da so velike, dovolj je, da spremenite le nekaj podrobnosti, za kar vam je ta mesec naklonjen.

FEBRUAR

Pravi magnet boste za ljudi, polne dobre volje in pozitivne energije. Mogoče vas bo njihovo navdušenje celo malo razdražilo. V prvi polovici meseca vas bo zajela želja, da bi se distancirali od vseh pritiskov in obveznosti, ki se vam nalagajo, predvsem na poslovnem področju. Obstaja nekaj stvari, s katerimi se nočete soočiti, vendar vas bodo okoliščine prisilile v to. Karkoli si boste zastavili, pripravite se na presenečenja, ki bodo odprla popolnoma nove poglede na vašo poklicno kariero.

MAREC

Če ste v razmerju ali imate družino, se boste počutili dolžni, narediti pomemben korak, ki lahko bistveno spremeni vaše čustveno življenje. Če niste v razmerju, je odvisno od vas, ali se boste odločili, ali boste prevzeli pobudo in začeli komunicirati z osebo, ki vas sicer ne privlači močno, a je po vseh drugih razlogih dobra priložnost za dolgotrajno zvezo. Ljudje, ki jih boste srečevali ta mesec, so vir pravega navdiha. Nekdo izmed njih je morda ključni igralec, s katerim spoznate osebo, ki na ljubezen gleda podobno kot vi.

APRIL

Soočali se boste s spremembami, ki lahko vplivajo na vse segmente vašega življenja. Prišlo bo do reorganizacije financ, ne glede na to, ali gre za vaše delovno okolje ali je to morebiti vaša denarnica, učinek bo enak. Če pričakujete pomoč tretje osebe, boste razočarani. Svojo strategijo gradite izključno na svoji osebni moči in zmožnostih in naj vas ne zavedejo obljube drugih ljudi, saj boste šele, ko jo boste potrebovali, spoznali, da ste bili zavedeni in izdani. Izogibajte se vsem oblikam zadolževanja.

MAJ 

Čas je, da uresničite pomembne projekte. Karkoli nameravate, boste dosegli. Spoznali boste zanimive ljudi, ki imajo odlične ideje. Na nek način vaš potencial, ki je bil na ravni idej, prevzame obliko realnosti in se začne realizirati. Odpira se pot, po kateri bi bilo dobro da nadaljujete. Kljub temu pa je dobro vedeti, da se prave priložnosti šele pojavljajo, to so le majhni koraki v smeri uspeha, ki si ga prizadevate. Kar pogumno stopajte naprej po začrtani poti, to je prava smer. Vzponi bodo naporni, a učinkoviti.

JUNIJ

Vi niste oseba, ki hrepeni po pustolovščinah, vendar se zdi, da se v teh dneh želite tudi vi malenkost sprostiti. Nič narobe, po drugi strani pa vas ovira samodisciplina in vztrajnost v odnosih, tudi takrat, ko vam ne uspeva prav dobro. Idealna rešitev je nekje na sredini. Poiskati morate način, kako se lahko elegantno izvlečete iz običajnega vsakdana in sebi in partnerju daste malo topline in ljubezni. Za to ne potrebujete nove osebe, nasprotno, najlepše trenutke lahko doživite z nekom, ki ga že dolgo poznate.

JULIJ

Zaprti boste vase, bolj kot običajno. To bo včasih povzročilo zmedo v odnosih, ker vašim bližnjim ne boste jasni. Pazite, da ne zamudite dobre ljubezenske priložnosti ali da se vam kdo namenoma ne odmakne zaradi vaše nedostopnosti. Dajte okolici jasno vedeti, kaj želite. Zmorete bistveno več, kot si mislite. Za vse boste potrebovali dodatno potrpljenje. Delajte brez preveč vprašanj, saj boste kmalu dobili pričakovano. Bodite profesionalni in resni.

AVGUST

V tem trenutku je veliko ovir, da bi lahko nadaljevali pot, ki si jo želite. Ni dobro, da greste naprej. Umaknite se, v upanju, da boste v prihodnje napredovali in se izognili neposrednemu spopadu. Vaša moč ni dovolj za premagovanje težav, ki trenutno ovirajo vaš napredek in izpolnitev želje. Ste na nevarni poti, veliko tvegate, najvarnejši način pa je, da se vrnete nazaj, da ne zaidete v težave in čustveno bolečino. Kljub nevšečnostim ne izgubite upanja, visoko dvignite glavo in nadaljujte po drugi poti. Medtem ko čakate na naslednjo akcijo, lahko srečate pravo osebo, ki vam je namenjena v življenju. Tukaj kjer ste sedaj ni vaše mesto.

SEPTEMBER

Dragi moji, obdani ste z zlato svetlobo, a kljub temu se zdi, da vaša moč pojenja, da izgubljate upanje. V tem mesecu boste prejeli kar nekaj opomnikov, ki vas bodo spomnili, koliko moči imate v sebi, da ste dovolj močni , da se spopadete z vsakim življenjskim izzivom. Spomnili se boste, koliko ste se v preteklosti že naučili in kako je vaša notranja moč močnejša od vsake ovire. Uporabite to močno energijo za stvari, ki vam bodo življenje spremenile na bolje! Uporabite to moč za vse, kar bo izboljšalo vaše vsakdanje življenje, tako vam, kot vašim ljubljenim. Imate dovolj moči, da premikate gore, vendar le, če verjamete in zaupate. Povrnite upanje in zažarite v svojem polnem sijaju.

OKTOBER

Naj vas spomnim, da smo sami ustvarjalci lastne sreče in da smo odgovorni za vse, kar se nam zgodi v življenju. Zavedajte se tega trenutka, vprašajte se, kakšna energija vas lahko premakne, kaj si zaslužite, kakšne občutke skrivate, katere misli vas obremenjujejo … Zaslužite si vse blagoslove pri ustvarjanju svojega življenja, malo po malo, kot dragocena gozdna vila, vendar pomembno je, da se zavedate teh blagoslov. Da jih začutite in se zanje zahvalite, saj niso samoumevni. Opustite negativne misli in občutke. Poglejte se v ogledalo in se pogovorite s seboj. Na glas si povejte, katerim mislim in občutkom se želite odreči in kaj želite v življenju doseči.

NOVEMBER

V svojem življenju se osredotočite na majhne stvari. V tem trenutku ni pravi čas, da se odločate za večje spremembe v svojem življenju, niti da se spopadete s težavami ali se spuščate v ambiciozne podvige. Niste prepričani? Bodite pozorni na ljudi, ki vas obkrožajo, bodite previdni. Veliko je ljudi, razno-raznih in niso vsi prijatelji. Ne prizadenite nikogar, pazite, kaj počnete in kaj se s kom pogovarjate. Vaša sreča in uresničitev želje je žal odvisna tudi od ljudi, ki vas obkrožajo, a vam niso ravno naklonjeni. Skrbno izbirajte prijatelje in zaupnike. Na uresničitev lastnega načrta boste zaradi spleta okoliščin počakali še 4 mesece.

DECEMBER

Upoštevati je treba stari pregovor, ki pravi, da “čas zdravi vse”. Upoštevati je treba tudi to, da morate skrbno pretehtati in načrtovati, preden začnete ukrepati – še posebej, če je poteza, o kateri razmišljate, nepovratna. Če želite doseči cilje, morate biti potrpežljivi in vztrajni, da lahko neumorno stopate naprej. Preden začnete kakršen koli korak v smeri sprememb, morate dobro premisliti, načrtovati vse. Najboljšo možno rešitev boste našli šele, ko boste preučili jedro problema in si priznali, kaj resnično želite. Nadaljujte, ostanite vztrajni in odločni in USPELI BOSTE.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: